NEIX EL MACROCLIMA, UN NOU FESTIVAL D’ESTIU A CAMPRODON 22, 23 i 24 de juliol

NEIX EL MACROCLIMA, UN NOU FESTIVAL D’ESTIU A CAMPRODON

El festival es celebrarà el mes de juliol i l’encapçalaran Els Pets, Ramon Mirabet, El Pot Petit i Pau Alabajos amb un espectacle especial

Camprodon rebrà aquest mes de juliol el Macroclima, un nou festival d’estiu que arriba amb força i presenta un cartell molt ambiciós en la seva primera edició. El festival, organitzat per la promotora gironina La Tornada, es celebrarà els dies 22, 23 i 24 de juliol al parc de la Mare de la Font de Camprodon i oferirà concerts de gran format per a tots els públics.

Els Pets, que es troben en plena presentació del seu nou disc, seran els protagonistes de la nit de divendres i el primer plat fort del festival. Serà una de les primeres oportunitats per escoltar les cançons de ‘1963’, el seu tretzè àlbum, i ho faran acompanyats d’Alérgicas al Polen, un dels grups revelació de l’any que obrirà la nit presentant ‘De sobretaula’.

El dissabte serà l’únic dia amb doble concert a l’escenari principal de la Mare de la Font. A la tarda, El Pot Petit portaran el seu espectacle ‘Vull cantar i vull ballar’ per a un públic familiar i, a la nit, Ramon Mirabet presentarà ‘Free’, un àlbum que va veure la llum al mes d’abril. El cantant barceloní, una de les propostes de més èxit i reconeixement a casa nostra, farà a Camprodon un dels primers concerts de presentació del seu nou disc.

L’encarregat de tancar el festival serà Pau Alabajos, que ho farà d’una manera molt especial. El cantautor valencià estarà acompanyat per una cinquantena de músics de la Societat Musical Santa Cecília d’Atzeneta del Maestrat i oferirà un espectacle commemoratiu dels seus 20 anys de trajectòria musical. Es tracta d’un format inèdit fins ara i que serà l’única oportunitat per veure’l a Catalunya.

Més enllà dels concerts a l’escenari principal, el Macroclima comptarà amb un espai de village gratuït on hi haurà una àmplia oferta gastronòmica i un segon escenari. Sara Roy, Esther i Gessamí Boada, tres veus emergents que estan creixent amb força arreu dels Països Catalans, seran les encarregades de posar música a aquest espai.

Les entrades per als concerts de pagament ja es poden comprar a tickets.latornada.cat a un preu a partir dels 15 euros.