Open Day (6 de maig)

 

OR-BANNER-PUD-620x380px-1

 

 

 

 

 

El pròxim 6 de maig tindrà lloc una de les trobades més esperades de l’any: una nova edició de l’Open Day! Un esdeveniment en que l’art i la creativitat seran l’objectiu principal, i on la comunitat creativa de Poblenou obrirà les seves portes de 12 a 22h per tal d’oferir una ampli ventall de propostes culturals.

Galeries d’artcentres de creacióestudis d’artistesproductores audiovisualsespais gastronòmicsbotigues i hotels se sumen a aquesta nova proposta de Poblenou Urban District oferint una programació amb activitats gratuïtes i promocions especials organitzades únicament per aquesta ocasió.

A més del que es podrà veure en els diferents espais durant l’Open Day, Poblenou Urban District organitzará un conjunt d’esdeveniments con són l’Urban District Art Festival, el Markerspaces Circuit i, d’altra banda, també tindrà lloc el Independent Festival Barcelona Coffee, organitzat per membres de Poblenou Urban District.

L’Open Day es realitza gràcies a la participació activa de la comunitat creativa associada a Poblenou Urban District i compta amb el patrocini de San Miguel i la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

 

 

separador_UDAF

El Urban District Art Festival és un festival de cultura contemporània multidisciplinar, comissariat i produït per Poblenou Urban District en col·laboració amb La Plataforma que reivindica i projecta el teixit cultural, social i empresarial dels agents locals amb l’objectiu d’oferir al públic experiències culturals de gran qualitat.

Localitzat a la cruïlla de carrer Almogàvers amb Ciutat de Granada, aquest punt de trobada oferirà una programació centrada en mostres d’art urbà, gastronomia i música en directe.

 

separador_makerspaces circuit

Makerspaces Circuit és el primer prototip de Fab City amb una ruta per diferents espais del Poblenou; laboratoris i coworkings relacionats amb la fabricació digital i tradicional que obriran les seves portes i oferiran demos de fabricació robòtica, impressió 3D, tall làser i molt més.

 

[+ INFO MAKERSPACES CIRCUIT]

 

separador_IBCF

A través d’un esdeveniment de dos dies, el festival de cafè vol divulgar la cultura del cafè d’especialitat, creant un fòrum que enforteixi el concepte del cafè, tant a escala nacional com internacional.

 

[+ INFO IBCF]