Pentateatre presenta “TRAS LA PUERTA” a un hotel de Barcelona (del 21 de març al 13 d’Abril )

1620885_781972721831995_1854855206_n

La nova producció de la companyia Pentateatre tindrà lloc en una sala de l’Hotel Acevi Villarroel de Barcelona del 21 de març al 13 d’Abril i tindrà com a protagonistes en Frank Capdet i en Ferran Terraz

 

 

 

 

Del 21 de març al 13 d’Abril

Tots els divendres a les 22h, dissabtes 22h i  diumeng 19h.
Hotel Acevi Barcelona C/Villarroel, 106 Barcelona.

Imprescindible reserva, entrades limitades
reserves.traslapuerta@gmail.com

 

 

 

¡Mierda tio! ¡La puerta está cerrada!”

Han perdut l’oportunitat. Els dos homes segueixen atrapats en aquella sala. La porta no s’obre i no saben per què. 50 espectadors els observen al seu voltant. Tampoc saben què passa. Per què segueixen allà atrapats? Per què ningú ha vingut a buscar-los? Com han arribat fins allà? Què li passa a la maleïda porta?

Així comença l’obra de teatre on en Ferran Terraza (REC) i en Frank Capdet (T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré) s’enfronten en un duel interpretatiu que tallarà la respiració. Els dos es tancaran en una sala d’un hotel de Barcelona per fer viure una experiència teatral única als espectadors, trencant convencions i jugant amb tot el que l’espai escènic pugui oferir. El públic serà a dos pams dels actors i participaran en tota la historia.

Aquesta obra és una versió extesa de l’original de 15 minuts, representada en el primer Pentateatre At mic. L’obra va ser escrita a partir l’espai on havia de tenir lloc l’acció, en aquella ocasió va ser un magatzem d’un bar de l’Eixample on tan sols entraven 8 espectadors. Tothom va sortir bocabadat després de 15 minuts explosius, i per aquesta raó, dos anys després, s’ha canviat el magatzem per una sala d’un hotel, on l’obra ara tindrà una durada de 70 minuts. Seguint amb la línia dels espectacles de la companyia hem volgut seguir treballant en un espai no convencional, lluny dels escenaris, per dotar de més força i intensitat la peça.

L’obra està escrita i dirigida per en Marc González de la Varga, guionista de televisió en programes com Alguna Pregunta Més? i director del programa d’entreteniment de La Sexta Top Trending Tele. També és codirector i dramaturg de les tres edicions del Pentateatre At mic. Els dos protagonistes sumen més de 60 obres a les seves esquenes. En Ferran Terraza ha treballat en una vintena d’obres, entre les quals destaquen produccions dirigides per l’Angel Alonso, Iván Morales o La Fura dels Baus. En Frank Capdet ha estat nominat 4 vegades al millor actor musical pels Premis Butaca i algunes de les 40 obres de teatre que ha representat han estat dirigides per Paco Mir, Sergi Belbel, Hermann Bonnín o Esteve Ferrer.