“Posa’t la gorra!” torna al Poble Espanyol el 3 de desembre


“Posa’t la gorra!” torna al Poble Espanyol per celebrar la seva 23a edició El diumenge 3 de desembre tindrà lloc al Poble Espanyol la festa del “Posa’t la gorra!”, de 10h a 14h, amb música i activitats especials

Per accedir a la festa és imprescindible comprar la nova gorra que es ven online al web  la web afanoc.org, o el mateix dia a taquilles, per 8€. Tota la recaptació anirà destinada a l’AFANOC, una associació que dóna suport i ajuda als infants i adolescents  amb càncer i a les seves famílies

L’accés a la festa inclou la visita al Poble Espanyol

La festa del “Posa’t la gorra!” torna al Poble Espanyol el proper 3 de desembre per celebrar la seva 23a edicióConduïda per l’actriu i guionista, Elisenda Pineda, acompanyada pel  cantant de trap català, Lildami, la festa inclou les actuacions en directe del grup BETA, i d’algunes de les veus més eufòriques de la segona edició de TV3. Enguany, es disposarà de la participació exclusiva d’en Titó, un dels personatges de SX3  més aclamats pel públic infantil. El moment àlgid arribarà amb la lectura del manifest a càrrec de joves i infants que han viscut la realitat de la malaltia, acompanyats de la junta d’AFANOC i  els representants institucionals. 

Aquest any l’artista brasilera, Tarsila Schubert, s’ha encarregat de dissenyar la gorra que es vendrà per 8€. La seva inspiració  prové del seu bagatge multicultural, que és l’essència de la seva producció. A la gorra hi predomina el verd,  incorporant sanefes de color negre, taronja, rosa, verd i blanc. A més, al frontal hi apareix un ull amb els mateixos  tons de les sanefes. Un ull que és l’expressió de l’atenció, la cura i l’acompanyament ferm i continuat, necessari al  llarg del procés del càncer infantil. 


Un missatge profund amb un objectiu solidari

Un missatge profund que posa en relleu aquesta mirada amable i positiva, que és la característica principal  de l’AFANOC, una mirada que va més enllà del que es veu aparentment. 
• Una mirada més àmplia que traspassa el que es veu a primer cop de vista i, en el nostre cas, ens fa anar més  enllà de la duresa del diagnòstic de càncer, en un fill o filla.  
• Una mirada que tracta a l’infant des de les seves necessitats com a nen/a i no com a pacient o malalt, i fa  que continuï gaudint de la seva etapa vital, tot i la malaltia.  
• La mirada que no es queda en les aparences, la mirada que va, i veu més enllà. 

L’objectiu de la campanya és donar a conèixer la realitat al voltant dels infants i adolescents amb càncer i les seves  famílies. I també recaptar fons amb la finalitat de mantenir els serveis que l’AFANOC ofereix gratuïtament per  millorar les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial, i per mantenir La Casa dels Xuklis, un recurs  temporal per a les famílies que s’han de desplaçar perquè els seus fills i filles rebin tractament als hospitals de  referència. 

Visita a tot el Poble Espanyol, on la història es troba amb la cultura i l’oci

Amb la gorra, a més d’accedir a la festa, els assistents podran aprofitar per fer la visita al Poble, un espai d’arquitectura, art, tradició, artesania i passar tot el  dia amb la família. Durant la visita podran també entrar a l’exposició «Un viatge fotogràfic. La construcció del Poble Espanyol», una mostra imprescindible per descobrir el valor real del Poble Espanyol i tots els secrets sobre el seu peculiar procés de construcció.


INFORMACIÓ PRÀCTICA:

Posa’t la Gorra!
Diumenge 3 de desembre de 10h a 14h al Poble Espanyol 
 
El preu de la gorra serà de 8€ (imprescindible per poder accedir a la festa). Es pot comprar a la botiga de l’AFANOC, en el següent enllaç

                         

Més informació a www.poble-espanyol.com i a www.afanoc.org