T’ESTIMO, ETS PERFECTE, JA ET CANVIARÉ : PETONEJADA POPULAR (dijous, 6 de febrer, 19h, Plaça Universitat )

T’ESTIMO, ETS PERFECTE, JA ET CANVIARÉ

image009

 

 

 

 

 

 

PETONEJADA POPULAR

Dijous, 6 de febrer, 19h, Plaça Universitat

Parelles que porteu tota la vida junts i seguiu estimant-vos.

Parelles recent enamorades.

Parelles recent casades.

Parelles a punt de dir “Sí, ho vull”.

Parelles reincidents amb nova parella.

Parelles que ho voleu tornar a intentar.

Parelles que voleu declarar el vostre amor públicament.

Parelles que us acabeu de conèixer, us agradeu, però que encara no us heu fet ni un petó…

El dijous 6 de febrer a les 19.00h teniu una cita a la #Petonejadapopular organitzada per la Companyia de T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré, a Plaça Universitat.

La companyia al complet, Mercè Martínez, Iván Labanda, Muntsa Rius i Jordi Llordella, seran els mestres de cerimònies d’aquesta petonejada popular mai vista a Barcelona!

Hem creat un esdeveniment a<https://www.facebook.com/events/720845904600634/?ref_newsfeed_story_type=regular>  Clica i participa en l’esdeveniment!

image010

 

Feu-vos un petó apassionat i guanyeu UNA ENTRADA DE REGAL per veure T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré, al comprar-ne una altra.

Promoció vàlida per a les funcions del 12 al 16 de Febrer, al Teatre Goya Codorníu.

Premi Butaca al Millor Musical i a la millor actriu per a Mercè Martínez.

A partir del 12 de febrer, arriba el musical que t’enamorarà al Teatre Goya Codorníu

“T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré”

Després d’una extensa gira catalana durant aquest estiu, arriba per fi al Teatre Goya Codorníu, la versió renovada de T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré, de Joe DiPietro i Jimmy Roberts, guardonada amb dos premis Butaca als darrers Premis Butaca 2013, com a millor musical i a Mercè Martínez com a millor actriu de musical, i posada en escena per quatre magnífics artistes que canten, ballen, actuen i saben fer comèdia com són Mercè Martínez, Muntsa Rius, Iván Labanda i Jordi Llordella, sota la batuta d’Elisenda Roca que ha imprès un ritme nou i un estil elegant a aquesta obra imprescindible pels amants del bon musical.

Darrere la direcció musical, Andreu Gallén que interpreta en directe al piano juntament amb Víctor Pérez (violí), totes les peces musicals de l’espectacle.

T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré és una producció de Vània Produccions i es podrà veure fins al 30 de març.

L’espectacle mostra les interioritats del món de la parella. És una visió ampliada, irònica, divertida, gamberra, fresca i tendra, d’experiències que tothom ha viscut en algun moment o altre de la seva vida: la primera cita, el nuviatge, el matrimoni, l’arribada dels fills, la rutina, la crisi dels quaranta o l’amor en la vellesa. És, en definitiva, l’oportunitat de reviure, amb humor, les relacions sentimentals.

La crítica ha dit:

“Hace tiempo que no veo un musical tan en su punto como el revival de T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré. Una puesta en escena de Elisenda Roca precisa, elegante y espumosa. Todos rebosan ritmo, gracia, encanto, energía y cantan de perlas. Y dos músicos sensacionales (Andreu Gallén y Víctor Pérez) que suenan como una orquesta. Otro éxito merecidísimo: devórenlo”. El País – Marcos Ordoñez

“Seis intérpretes. Dos instrumentos y cuatro actores que defienden el musical a las mil maravillas. NO OS LO PERDÁIS”. Broadway World – Fernando Solla

“Quatre actors amb vis còmica, generosos, àgils i còmplices amb els dos músics”. El Punt Avui – Jordi Bordes

Teatre Goya Codorníu (Joaquim Costa, 68. Barcelona)

Horari: de dimecres a divendres – 20.30 hores / dissabtes 18h i 21h / diumenges 18h

Preu: de 26€ a 30€

Durada de l’espectacle: 1h 40 min.

ENTRADES A LA VENDA a www.teatregoya-codorniu.cat