Torna el mercat més ‘trendy’ 3 i 4 de setembre

Torna el mercat més ‘trendy’

 Palo-Alto-Market_Urban-Paradise_2-640x235

A Palo Alto Market estan convençuts que aquest cap de setmana farà sol i calor, i és per això que es neguen a oblidar les palmeres, per organitzar un dels esdeveniments més apreciats per tota persona ‘trendy’ que s’escaigui i volti per Barcelona aquest dissabte o diumenge encara d’estiu.

A més dels ya mítics street market i street food que reuneix el més destacats de la roba vintage, complements artesanies i deliciós menjar gourmet; aquest cap de setmana Concept Gallery, Bohème Gallery i Desgin Gallery també estaran presents en el recinte amb les últimes tendènciesen objectes, instal·lacions efímeres, art o disseny.

Per aquells que us acosteu per la proposta gastronòmica, podreu gaudir en família de la preparació de sucs naturals amb gran varietat de fruites i verdures en el Panasonic Family Workshops, com també dels maridatges Torres amb bon vi i bona música.

Si per vosaltres el plus és la proposta musical, aquest cap de setmana passaran pel market grups com Shamrock Vagabond, Ken Stringfellow, Reverendo Tedi, Golfo de Guinea, Sara Pi, Veski o Raver Jewish.

Així que su vols viure l’ultim repunt de l’estiu amb estil i amb molt bon gust, acostat el dissabte o diumenge al carrer dels Pellaries entre les 11:00 i les 21:00 i tens el pla assegurat.

Per més informació visita la seva pàgina web aquí.

Palo Alto Market és un mercat de carrer i de qualitat que es proposa convertir-se en una cita mensual imprescindible. L’horari és d’ 11 del matí a 9 de la nit i el preu de l’entrada: 3€. Els menors de 12 anys tenen entrada gratuïta.

 

PALO ALTO MARKET

FUNDACIÓ PALO ALTO (C/PELLAIRES, 30-38)

DISSABTE 3 I DIUMENGE 4 SETEMBRE 2016 – 11:00 – 21:00H