VENTA DE PECES DE MODA AL SHOWROOM BIVAV! 8, 9 y 10 de novembre

VENTA DE PECES DE MODA AL SHOWROOM BIVAV!

bibav-620x465

 

 

 

 

 

 

 

 

Els pròxims dies 8, 9 y 10 de novembre es durà a terme a Bibav un showroom on es podran adquirir peces exclusives de mostraris que han anat passant pel seu espai amb fins a un 70% de descompte.

En el showroom dels propers dies 26 i 27 d’abril s’hi podran adquirir peces de marques com Solid! vinguda directament des de el països nòrdics i que presenta tres capsules de roba masculina. Amb un disseny contemporani, fresc i innovador que troba la inspiració en l’estil de vida urbà. Desiresideada a través de la vida de les noies de Los Angeles, presenta una col·lecció dedicada a un públic femení que es vol expressar de forma rebel però a la vegada busca la comoditat i la diversió. ambé BSB una de les marques líders en moda femenina que va estar de les primeres al món en crear una col·lecció de productes ecofriendly fets 100% de cotó orgànic.

Bibav és constitueix com una màster agencia de moda que te presencia a Bilbao i Barcelona. En un espai diàfan, lluminós i molt cosmopolita esdevé la casa de col·leccions i marques que no tenen una representació física al nostre país. Bibav esdevé un agent què redueix les distàncies entre client i proveïdor, apropa els mercats de la moda a les empreses i unifica els interessos amb un tracte directe i transparent.


BIBAV SHOWROOM
(C/ PAMPLONA, 96 – 104)
8 Y 9 NOV.  12:00 A 20:00
10 NOV.  10:30 – 15:00