Vetusta Morla Mismo sitio, distinto lugar, 19 de maig de 2018 Palau Sant Jordi

Vetusta Morla
Mismo sitio, distinto lugar

Vetusta_Morla_700x324

 

 

Palau Sant Jordi
Dissabte, 19 de maig de 2018

Obertura Portes: 19:30h

Vetusta Morla tornarà als escenaris després d’un any i mig en què el grup ha estat preparant el seu nou àlbum d’estudi, Mismo Sitio, Distinto Lugar, que serà el protagonista de la nova gira convivència amb títols de les seves anteriors discos.

 

Després d’inaugurar la Fira Internacional del Llibre de Guadalajara (Mèxic) el 25 de novembre, la banda presentarà el seu nou espectacle en 2018 visitant 16 ciutats de 7 països. El punt de partida serà la capital del Perú, Lima, país en el qual el grup actuarà en directe per primera vegada en la seva carrera. El seguiran Xile, Colòmbia, Mèxic i Argentina, destinacions que el sextet ha incorporat regularment des de 2009 en els seus tours i on compten amb una legió de seguidors. El segon tram de la presentació en directe de Mismo Sitio, Distinto Lugar tindrà lloc a la Península Ibèrica amb 2 concerts a Portugal i 8 a Espanya: Salamanca, Múrcia, Sevilla, la Corunya, Barcelona, ​​València, Madrid i Bilbao.

 

L’esperada Mismo Sitio, Distinto Lugar és una nova oportunitat per gaudir del aclaparador directe de Vetusta Morla, els qui han destacat per la contundència del seu so, la precisió de la seva interpretació i la seva comunió amb el públic.

 

Preus Entrades:

– Entrada numerada: 33€, 28€ i 25€

– Entrada general pista: 30€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

OrganitzaEsmerarte

Web: www.esmerarte.es


Entrades
Pots adquirir les entrades per aquest espectacle en els següents sistemes de venda oficials: