XII EDICIÓ DE LES GARRIGUES GUITAR FESTIVAL DEDICAT A EMILI PUJOL A MAS BLANCH I JOVÉ 15 de juliol


XII EDICIÓ DE LES GARRIGUES GUITAR FESTIVAL DEDICAT A EMILI PUJOL A MAS BLANCH I JOVÉ

• Duet Diode en un concert d’estiu a l’aire lliure amb tast de vins el dissabte 15 de juliol a les 20.00h
• Inauguració de l’exposició «Silenci matèric» de l’artista Joan B. Domènech


El Guitar Festival dedicat a Emili Pujol torna a Les Garrigues un any més per seguir apropant la música culta d’instruments de corda polsada al gran públic. Diferents concerts en indrets singulars que omplen de personalitat i talent les nits d’estiu a la comarca.

El proper dissabte dia 15 de juliol  el Duet Diode presenta el seu espectacle “Melodies Tradicionals” a La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové. Torrentó al violí i Mainé a la guitarra interpretaran melodies tradicionals catalanes i de tot el món, a més d’estàndards de Jazz amb arranjaments propis, amb la intenció de re-interpretar el repertori folklòric sense perdre l’essència de les arrels.

El Duet Diode presentarà el seu primer disc, «Ethymos», format íntegrament per cançons tradicionals catalanes com “El testament d’Amèlia”, “Muntanyes del Canigó”, “El mariner” o “La cançó del lladre”.

També s’inagurarà la nova exposició temporal “Silenci Matèric” de l’artista Joan B. Domènech que es podrà visitar fins al mes de desembre.

L’entrada costa només 10 euros -8 euros anticipada a la web del celler-. L’obertura de portes serà a les 20:00 h i començarà amb un tast de dos vins ecològics i de muntanya del celler Mas Blanch i Jové. El concert començarà a les 20.30h i serà a l’aire lliure, davant del celler. Es recomana que els que vulguin visitar La Vinya dels Artistes vinguin a les 19:00h.