Yann Tiersen, Noah, Mayumana, Bejart Ballet, Maria Pagés i Els amics de les Arts, alguns dels protagonistes de la nova temporada del Teatre-Auditori

Yann Tiersen, Noah, Mayumana, Bejart Ballet, Maria Pagés i Els amics de les Arts, alguns dels protagonistes de la nova temporada del Teatre-Auditori

presentacio_TASC

 

 

 

 

 

 

 
El Teatre-Auditori Sant Cugat ha presentat la seva nova programació (desembre 2017- maig 2018), un total de 35 espectacles que tenen la intenció d’arribar al nombre més gran de públic possible.

La dansa trepitja fort l’escenari del Teatre-Auditori

En una aposta clara per la promoció i difusió de la dansa, amb un gran nombre de seguidors a la nostra ciutat, en aquesta temporada el Teatre ofereix 4 espectacles de gran qualitat i renom internacional, com María Pagés, It Dansa, Bejart Ballet Lausanne i Mandalain Ballet Biarritz.

 

Música per a tots els gustos

Una altra aposta del Teatre-Audiotri és la programació internacional, especialment en l’àmbit musical: Yann Tiersen, Noah, Ara Malikian o Mayumana se sumen a altres veus més nostres com Amics de les Arts, Andrés Suárez o Las Migas.

 

Programació per a joves

Pensats per a un públic més jove, el Teatre ofereix espectacles com les píndoles de micro teatre, Apocalypse uploaded de LAminimAL o l’ Escape Show, un espectacle “on escapes o mors”.

 

En la resta de la programació hi conviuen 15 espectacles de Teatre, 7 de música clàssica i òpera, una programació familiar de qualitat, màgia i circ que podeu consultar awww.tasantcugat.cat .

 

Venda d’entrades

Venda d’abonaments a partir del dimarts 12 de desembre

Venda general a partir del dimarts 19 de desembre (Els dies 12 i 19 de desembre, venda d’entrades al vestíbul del Teatre-Auditori de 9 a 21 h amb servei de cafeteria i aparcament a preu reduït al pàrquing d’ESADECREAPOLIS.