27/08/2016 VII NIT DELS ESTELS + GUITAR FESTIVAL

27/08/2016 VII NIT DELS ESTELS + GUITAR FESTIVAL

 

97cb2a7e-96ad-4c91-b7ad-343bbe444589

 

Concert enmig de la natura amb la guitarra sèrbia de Ljubica Bukvic i la percusió mexicana de Jehosuá Escobedo a la Vinya dels Artistes del celler Mas Blanch i Jové. Fusió d’estètiques entre el món balcànic i el llatí. El concert comença a les 9pm, però prèviament (a partir 7pm) es pot gaudir d’una visita guiada i tast de vins Saó, pans, olis i xocolata.

Seguidament, VII Edició de la Nit dels Estels amb telescopis del Centre Astronòmic del Montsec i de la mà del seu director, el Salvador Ribas. 

Entrada gratuïta – Capacitat limitada – 10% de Dte. en la compra dels nostres vins

Concierto en medio de la naturaleza con la guitarra serbia de Ljubica Bukvic y la percusión mejicana de Jehosuá Escobedo en el Viñedo de los Artistas de la bodega Mas Blanch i Jové. Fusión de estéticas entre el mundo balcánico y el latino. El concierto empieza a las 9pm, pero previamente (a partir 8pm) se puede disfrutar de una visita guiada y cata de vinos Saó con panes, aceites y chocolates.

Seguidamente, VII Edición de la Noche de las Estrellas con telescopios del Centro Astronómico del Montsec de la mano de su director, Salvador Ribas.

Entrada gratuita – Capacidad limitada – 10% de Dto. en la compra de nuestros vinos