Teatro

A partir del 3 de juliol, el Teatre Goya presenta El cartógrafo

16ef70d2-d6f0-40a7-b596-b4f8ff8d7d08 (1)
A partir del 3 de juliol, el Teatre Goya presenta  El cartógrafo , un text escrit i dirigit per Juan Mayorga que s’atura en el passat per a lluitar contra la dictadura del present. Una producció d’Avance Producciones Teatrales, Entrecajas Producciones Teatrales i García-Pérez Producciones que es podrà veure al Teatre Goya durant tres setmanes, en el marc del Grec 2019 Festival de Barcelona.
Us convoquem a la presentació d’El cartógrafo, que tindrà lloc dimarts 2 de juliol a les 12.30 h, al Teatre Goya. L’acte comptarà amb la presència de Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona; Juan Mayorga, autor i director de l’obra; i els seus protagonistes: Blanca Portillo José Luis García-Pérez.

 

Sinopsi
A la Varsòvia dels nostres dies, Blanca sent la llegenda del cartògraf del gueto. Segons aquesta llegenda, un vell cartògraf es va obstinar, mentre tot moria al seu voltant, a dibuixar el mapa d’aquell món en perill; però com que les seves cames ja no el sostenien, com que ell no podia buscar les dades que necessitava, era una nena la que sortia a buscar-les per a ell. Blanca prendrà per veritat la llegenda i es llançarà al seu torn, obsessivament, a la cerca del vell mapa i, sense saber-ho, a la cerca de si mateixa.
El cartógrafo és una obra –un mapa- sobre aquesta cerca i sobre aquella llegenda.