Teatro

A PARTIR DEL 3 DE SETEMBRE ARRIBA LA 4ª TEMPORADA DE L’ÈXIT ‘ELS HOMES SÓN DE MART I LES DONES SÓN DE VENUS’

A PARTIR DEL 3 DE SETEMBRE ARRIBA LA 4ª TEMPORADA DE L’ÈXIT ‘ELS HOMES SÓN DE MART I LES DONES SÓN DE VENUS‘ 

655c962d-9e70-48e6-84ee-9d1edda46276

 
JORDI DÍAZ PROTAGONITZA EL MONÒLEG, QUE LA TEMPORADA PASADA VA PENJAR EL CARTELL DE EXHAURIDES LOCALITATS, EN LA MAJORIA DE LES SEVES FUNCIONS
 

 

Barcelona, agost de 2015. A partir del 3 de setembre, l’espectacle ELS HOMES SÓN DE MART I LES DONES DE VENUS es podrà veure a l’escenari de la Sala 2 del Teatre Club Capitol, obrint la nova temporada teatral. La cinquena temporada torna de la mà de l’actor JORDI DÍAZ, qui donarà classes magistrals sobre els diferents comportaments dels homes i les dones, amb molt més humor i complicitat amb el públic. Aquesta obra, basada en el llibre més venut de John Gray, està adaptada per Paco Mir (Tricicle) i està dirigida per Edu Pericas (Confessions de dones de 30/Tuppersex). A partit de setembre, tornarà a la capital catalana l’èxit que la temporada anterior més vegades va penjar el cartell d’entrades exhaurides.

JORDI DÍAZ assumeix el repte de John Gray després d’una dilatada trajectòria teatral que inclou títols com El mètode Grönholm, Pel davant o pel darrera, No et vesteixis per sopar o, darrerament, Losers. Díaz es va donar a conèixer al gran públic amb el personatge de Fede a la sèrie de TV3 El Cor de la Ciutat i ha compaginat des de sempre el teatre amb el cinema i la televisió, interpretant tot tipus de personatges -a nivell estatal, és conegut per haver interpretat a Andrés de Cabrera a la sèrie històrica de TVE Isabel.
 
ELS HOMES SÓN DE MART I LES DONES DE VENUS és una guia essencial per entendre la parella i està considerat com el un dels fenòmens més importants de la cultura popular moderna. L’obra està basada en el llibre més venut de la darrera dècada i el més conegut que tracta les relacions entre ambdós sexes. Homes i dones sembla que procedeixen de planetes diferents. Són biològicament similars, utilitzen les mateixes paraules, comparteixen el mateix espai geogràfic, però els seus codis de comportament i idiomes són diferents.
  
Horaris:
A partir del 3 de setembre 
Teatre Club Capitol. Sala 2
De dimecres a dissabte: 20h.
Diumenge: 18:30h.
Durada: 90 min
Espectacle en català. 

Entrades a la venda a www.grupbalana.com 

Entrades ja a la venda a www.grupbalana.es. Preus a partir de 19€