Teatro

Autorretrato de un joven capitalista español (7 de febrer) Teatre LLiure de Gràcia

18_autorretrato

Autorretrato de un joven capitalista español

creació i direcció ALBERTO SAN JUAN

Gràcia

7 de febrer

.

Alberto San Juan, membre fundador de la companyia Animalario, presenta un espectacle en solitari on mostra la seva visió crítica i plena d’humor de l’actualitat.

Sóc capitalista. El meu banc especula amb aliments. Tinc assegurança mèdica privada i la llum contractada amb una empresa que roba als seus clients per obtenir el màxim benefici.Quan treballo, cobro el sou més alt possible, sense preocupar-me de què cobren i en quines condicions treballen els meus companys. Puc ajudar un amic econòmicament, però no si he de baixar de nivell de vida. Vull preservar la meva fama, la meva cotització comercial, les meves propietats. La societat en la qual visc és injusta fins a la crueltat. M’agradaria que canviés, però no estic disposat a perdre en l’intent tot allò que he aconseguit acumular. Ho dic molt seriosament.

intèrpret
Alberto San Juan

producció Kasbah i Produccionesoff

espectacle en castellà

durada 1h. 25′ sense pausa