CURTCIRCUIT 2024 THE GRAMOPHONE ALLSTARS BIG BAND 18 de maig

THE GRAMOPHONE ALLSTARS BIG BAND

Dissabte 18 de maig – 22:00h
Sala Paral·lel 62 (Barcelona)

Entrades a la venda aquí
 
The Gramophone Allstars Big Band són habitualment multitud, 16 músics a l’escenari així de partida. Però aquesta vegada obren encara més les portes i conviden a tots els seus amics a jugar. Micro obert a les veus més diverses, als instrumentistes més suggerents. I aquí neix “Call Your Friends”, títol del tercer àlbum des que el combo inicial va mutar en big band i va donar vida a un projecte tant inversemblant com apassionant i que podrem veure en directe a Curtcircuit el 18 de maig a la sala Paral·lel 62. I qui són els convidats a aquest nou disc? Judit Neddermann, que durant 10 anys fou vocalista del grup i que posa veu al tema, ‘Shit Happens’. També hi trobarem a cantants que han col·laborat assíduament, com Saphie Wells, Tonia Richii o Marta Garrett, a més d’Ahyvin Bruno (Las Karamba), Kelly Isaiah (Koers) o Rodrigo Laviña (Extraño Weys, At-Versaris) que fa un cameo hip hop a ‘Gotta Keep It Going’. I la cosa no acaba aquí, tres noms consolidats de la nova escena jazz de Barcelona -Pol Omedes a la trompeta, Alba Pujals al trombó i Irene Reig al saxo alt- se sumen a la secció de vents als dos temes instrumentals del disc. 

The Gramophone Allstars Big Band son habitualmente multitud, 16 músicos en el escenario así de partida. Pero esta vez abren todavía más las puertas e invitan a todos sus amigos a jugar. Micro abierto a las voces más diversas, a los instrumentistas más sugerentes. Y aquí nace “Call Your Friends”, título del tercer álbum desde que el combo inicial mutó en big band y dio vida a un proyecto tanto inverosímil como apasionante y que podremos ver en directo en Curtcircuit el 18 de mayo en la sala Paral·lel 62. ¿Y quiénes son los invitados a este nuevo disco? Judit Neddermann, que durante 10 años fue vocalista del grupo y que pone voz al tema, ‘Shit Happens’. También encontraremos a algunas cantantes que han colaborado asiduamente en las últimas giras, como Saphie Wells, Tonia Richii o Marta Garrett, a més d’Ahyvin Bruno (Las Karamba), Kelly Isaiah (Koers) o Rodrigo Laviña (Extraño Weys, At-Versaris) que hace un cameo hip hop a ‘Gotta Keep It Going’. Y la cosa no acaba aquí, tres nombres consolidados de la nueva escena jazz de Barcelona -Pol Omedes a la trompeta, Alba Pujals al trombón e Irene Reig al saxo alto- se suman a la sección de vientos a los dos temas instrumentales del disco.

Curtcircuit és un cicle organitzat per l’ASACC amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, AIE (Sociedad de Artistas Intérpretes o Ejecutantes de España), el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Estrella DAMM.

http://www.curtcircuit.com 
https://www.instagram.com/curtcircuit/
https://www.facebook.com/curtcircuitsales 
http://twitter.com/curtcircuit