Teatro

EL CABARET MÉS TRANSGRESSOR ARRIBA AL FESTIVAL PERLES’19 Del 04 al 07 de juliol de 2019

EL CABARET MÉS TRANSGRESSOR ARRIBA AL FESTIVAL PERLES’19 DE LA MÀ DE «DEVORAH»
Un moment de la representació de «Devorah»
Aquest dijous, i durant tot el cap de setmana, el Festival Perles’19 mostrarà la seva cara més cabaretera amb l’arribada de «Devorah», un espectacle creat i dirigit per Alain Chipot i que té l’humor com a principal ingredient, tot i que també vol ser un homenatge a la nit de Barcelona, segons explica el director: » és un còctel de bon humor amb una mica de picardia, barrejant provocació amb una certa connotació sensual i sexual. És també un petit homenatge a aquesta Barcelona d’abans en la qual et trobaves amb personatges de la nit molt entranyables a certes hores pàl·lides del paral·lel i del xinès».
«A ‘Devorah, cabaret show’ manifestem el dret a tenir l’orientació  i pràctica sexual que un desitja»
El cabaret, sobretot el cabaret literari conreat a Barcelona fa unes dècades, tenia un alt contingut de crítica social que no ha volgut defugir tampoc l’actual muntatge dirigit per Alain Chipot: » El cabaret sempre conté un sentit crític de la societat, en Deborah cabaret show, de forma molt subtil manifestem el dret a tenir l’orientació i pràctica sexual que un desitja, el sexe és el que ens fa lliures» .
Les funcions de «Devorah» seran aquest dijous, divendres a les 20,30, dissabte a les 20,00 i diumenge a les 18,30.
Les entrades es poden comprar a través dels diferents portals de venda, o directament al web del teatre: www.aquitaniateatre.es
Més informació…
ALAIN CHIPOT, director de «Devorah»
Actor, director i professor de mètode Lecoq i de clown, porta més de 30 anys dedicant-se al món de la interpretació teatral en totes les seves vessants. Format al Centre Dramatique de la Courneuve (França), ha treballat amb Pierre Constant, Bernard Sobel, Bruno Bayen i Fernando Arrabal. En cinema i televisió, amb Miguel Hernández, Fernando Trueba, Carlos Plaza, Joan Maria Guell i J.F.Charansonnet, entre d’altres. En Actua! Studio s’encarrega de supervisar i coordinar la secció Professional Actua! Pro, i també és professor de teatre d’Actua! Tardes. El seu últim treball com a director ha estat «Te lo contaré en un viaje», representada al Teatre Gaudí a principis d’any. «L’actor ideal ha de ser capaç de rebre l’ànima dels altres».
FRANK DUBÉ FA L’ÚLTIMA DE LES FUNCIONS DE TRIBUT A FRANK SINATRA
Després d’unes setmanes revivint els millors temes de Frank Sinatra en directe a l’escenari de l’Aquitània Teatre, aquest dimecres Frank Dubé s’acomiada del Perles’19 amb l’últim dels concerts tribut a «la veu».
L’incombustible xouman català, ha fet vibrar el públic assistent a aquestes funcions amb alguns dels millors i més emblemàtics temes del cantant americà. Tothom ha coindicit en que, si hi ha algú capaç de portar a bon port aquesta iniciativa, aquest és precisament Dubé i el conjunt de músics i cantants que li han fet costat en aquest espectacle.
Les entrades per aquest últim dimecres es poden comprar a través dels portals de venda habituals o directament al web del teatre: www.aquitaniateatre.es
Més informació…
ROSA REY, GUANYADORA DE L’ABONAMENT PEL FESTIVAL PERLES’19
El sorteig de l’abonament pel Festival Perles’19, que permet assistir a totes les funcions programades, ja té guanyadora i per tant nom i cognoms; Rosa Rey.
En la instantània podem veure l’agraciada en el moment de recollir l’abonament de mans de la taquillera del teatre.
El fet d’estar subscrit al Club d’Amics de l’Aquitània permet que, de forma periòdica, es pugui participar en promocions, regals d’entrades per estrenes i altres premis, així com estar informat en tot moment tots els esdeveniments i conèixer, abans que ningú, la programació del teatre per tota la temporada.
Pots trobar el formulari d’inscripció al nostre web o omplint la butlleta directament al teatre.
Fes-te soci del Club…

 

Aquitània Teatre
Avinguda de Sarrià, 33
08029 BARCELONA