El Festival Jardins Terramar anuncia el cartell de la 5a edició que se celebrarà del 28 de juliol al 13 d’agost a Sitges.

JOAN MANUEL SERRAT, ROSARIO, VANESA MARTÍN, EL DÚO DINÁMICO, STAY HOMAS I HOMBRES G, ENTRE ELS PRIMERS ARTISTES CONFIRMATS DEL FESTIVAL JARDINS TERRAMAR DE SITGES 2022
 
LA CINQUENA EDICIÓ DEL CERTAMEN MUSICAL QUE TÉ COM ESCENARI ELS CENTENARIS JARDINS DE TERRAMAR DE SITGES, SE CELEBRARÀ DEL 28 DE JULIOL AL 13 D’AGOST.

UN DELS MOMENTS ESTEL·LARS D’AQUESTA CINQUENA EDICIÓ SERÀ EL CONCERT DE JOAN MANUEL SERRAT EN EL MARC DE LA SEVA ÚLTIMA GIRA «EL VICIO DE CANTAR: 1965-2022», AMB LA QUE EL NOI DEL POBLE SEC S’ACOMIADA DEL PÚBLIC DESPRÉS DE MÉS DE MIG SEGLE DE TRAJECTÒRIA.

EL 4 D’AGOST ROSARIO TORNARÀ A SITGES PER OFERIR EL CONCERT QUE VA QUEDAR PENDENT L’ANY PASSAT AL VEURE’S OBLIGADA A SUPENDRE’L PER LA PLUJA, I EL 12 D’AGOST SERÀ EL TORN DEL CONCERT DELS HOMBRES G QUE AQUEST 2022 CELEBREN 40 ANYS DALT DELS ESCENARIS.

EL DÚO DINAMICO, VANESA MARTÍN, STAY HOMAS, L’ESPECTACLE FAMILIAR ‘EL POT PETIT’ I LES BANDES TRIBUT ‘GOD SAVE THE QUEEN’ I ‘bROTHERS iN bAND’, COMPLETEN LES 9 PRIMERES DATES CONFIRMADES PER LA CINQUENA EDICIÓ DEL TERRAMAR.

ENTRADES ANTICIPADES ALA VENDA A PARTIR D’AQUEST DIJOUS 17 DE FEBRER DES DE LES 12H A LA PÀGINA WEB OFICIAL FESTIVALJARDINSTERRAMAR.COM

Aquest estiu el Festival Jardins Terramar de Sitges reunirà un any més un gran nombre de noms propis dels millors artistes i grups del panorama musical. Artistes i bandes que pujaran dalt de l’escenari de l’auditori principal del festival per presentar en directe els seus nous treballs i els grans èxits dels seus respectius repertoris. L’organització avança les dates de la cinquena edició del certamen musical que enguany se celebrarà del 28 de juliol al 13 d’agost, confirmant la recuperació del 100% de l’aforament, i anunciant els primers 9 artistes confirmats amb entrades a la venda partir del dijous 17 de febrer, des de les 12 h del migdia, al canal oficial festivaljardinsterramar.com
 
El 29 de juliol el Festival Jardins Terramar de Sitges tindrà el privilegi de ser una de les comptades oportunitats per veure en directe aquest estiu a Catalunya el comiat de Joan Manuel Serrat, un dels nostres grans artistes de tots els temps, en el marc de la seva última gira El Vicio de Cantar. 1965-2022. Un concert que tindrà, a més, una vinculació molt especial amb la celebració del 150è aniversari de la Societat Recreativa El Retiro de Sitges.
 
Les emocions es mantindran molt intenses durant el primer cap de setmana del festival, el 30 de juliol, el Dúo Dinámico torna a Sitges amb el seu nou espectacle, després del memorable concert que van oferir Manuel de la Calva Ramón Arcusa l’edició de 2019. Història viva del pop espanyol amb un repertori de grans èxits que són clàssics perdurables en el temps com Quince Años, Somos Jóvenes Resistiré, entre molts altres himnes intergeneracionals.
 
Aquesta cinquena edició recupera la programació familiar pensada especialment per atreure públic infantil i que els més petits de la casa puguin gaudir de l’entorn natural dels Jardins de Terramar amb l’espectacle El Pot Petit, el 3 d’agost. Un dia després, el 4 d’agost, l’organització reprograma l’actuació de Rosario amb la seva darrera gira Te lo digo todo y no te digo na, que l’estiu passat, amb totes les entrades exhaurides, es va haver de cancel·lar per la irrupció d’una tempesta minuts abans del concert. El 5 d’agost, actuarà per primer cop a l’escenari del festival la cantautora malaguenya Vanesa Martin, que protagonitza una de les gires més exitoses dels darrers anys. El 6 d’agost serà el moment de vibrar amb Stay Homas, la banda que va sorgir dalt d’un terrat durant el confinament i que portarà al festival els ritmes i fusions que els han fet reconeguts internacionalment.
 
El 7 d’agost el públic del Festival Jardins Terramar de Sitges tindrà l’oportunitat de veure el directe de la banda tribut del moment, bROTHERS iN bAND, presentant el seu espectacle The Very Best of dIRE sTRAITS, que els referma com la millor banda europea de versions de la mítica formació liderada per Mark Knopler

. L’11 d’agost l’organització convida novament God Save The Queen, considerada millor banda tribut del món per la revista Rolling Stone, per mantenir viu el seu particular idil·li amb el públic del festival, guanyant-se per mèrits propis el dret a formar part del cartell d’aquesta cinquena edició. I el 12 d’agost, els Hombres G,una de les bandes espanyoles més longeves en actiu celebren el seu 40è aniversari amb els grans èxits de la seva discografia i les cançons del seu darrer àlbum La Esquina del Rowland.
 
La cinquena edició consolida un format d’èxit
 
El 2019 va ser el darrer any que el festival va poder-se dur a terme amb normalitat, arribant a la xifra de 25.175 espectadors. L’última edició, celebrada el passat estiu de 2021, les restriccions van fer reduir 50% del total de l’aforament, superant els 14.700 espectadors. En aquesta cinquena edició es recupera el 100% de l’aforament, ampliant l’expectativa d’assistència de públic fins a les 36.000 persones. Enguany es potencia l’espai village mantenint com un dels seus grans atractius l’escenari del cicle Imprescindibles organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges, que va estrenar aquesta ubicació en la passada edició amb una gran acceptació del públic i dels propis artistes. Pel que fa a la restauració, per segon any consecutiu l’empresa Cal Blay serà la responsable de l’oferta gastronòmica a tot el recinte del festival. El Festival Jardins Terramar vol seguir refermant la seva aportació com a pol d’activitat cultural i econòmica, a més de ser un reclam turístic per a la destinació Sitges.
 
Entrades a la venda a partir del dijous 17 de febrer a les 12 h
 
Les entrades del Festival Jardins Terramar de Sitges estaran disponibles a partir d’aquest dijous 17 a les 12 h del migdia en exclusiva al web oficial www.FestivalJardinsTerramar.com
 
Primers dates confirmades:
 
29 juliol   Joan Manuel Serrat 30 juliol Dúo Dinámico
03 agost  El Pot Petit
04 agost  Rosario
05 agost  Vanesa Martin
06 agost  Stay Homas
07 agost  bROTHERS iN bAND
11 agost  God Save The Queen
12 agost  Hombres G  

Segueix el Festival Jardins de Terramar de Sitges www.festivaljardinsterramar.com
Facebook es-es.facebook.com/TerramarFest/
instagram @terramarfest
twitter @terramarfest