El Motivador» amb Fel Faixedas ⚠Torna amb noves històries per fer temporada després de ser interrompuda per la pandèmia⚠ del 8 d’octubre a l’1 de novembre

El Motivador 
Una paròdia sobre el coaching i les claus de la felicitat
De dijous a diumenge del 8 d’octubre a l’1 de novembre
Fel Faixedas torna amb “El Motivador” per fer temporada a la Sala Versus Glòries després de ser interrompuda per la pandèmiaL’actor i autor Fel Faixedas, a qui podem escoltar al programa “Islàndia” de RAC1,  es fica en la pell d’un coach motivacional per donar les claus de la felicitatAquest és el seu segon espectacle en solitari després de l’èxit de “Bona nit, benparits!” adaptat amb noves històries per aquesta “segona temporada”
«Us heu preguntat mai: sóc feliç?
Molts de vosaltres pensareu:
tinc salut, feina, amics, una família que m’estima…
D’acord, però, sou realment gent feliç?
És aquesta la vida que volíeu?
Penseu-hi!»
 
 
Barcelona, 29 setembre 2020

 
Després de la gira de “Bona nit, benpartis!”, un espectacle d’humor i música, amb més de 70 representacions arreu de Catalunya, en Fel Faixedas presentà el passat mes de març el seu segon espectacle en solitari, “El Motivador”, amb més il·lusió que mai després de 14 any sense actuar a Barcelona. Al cap de 4 dies la Covid-19 va interrompre la temporada a la Sala Versus Glòries. Ara, després de mig any, torna per explicar noves històries que ens acostin a la tant buscada felicitat.
“El Motivador” és un espectacle d’humor on es parodia uns personatges cada vegada més presents a la nostra societat: els coachs. No és un monòleg, sinó un solo teatral on en Faixedas es transforma en un coach motivacional, durant 70 minuts, per explicar les principals claus per aconseguir la felicitat màxima. O no.
L’espectacle, produït per H6 produccions, es podrà veure a la Sala Versus Glòries des del 4 fins el 29 de març, està dirigit per Marcel Tomàs i compta amb un actor assistent, l’actor i clown Raul Martínez.
L’actor i autor, Fel Faixedas, que va fundar i va treballar durant 12 anys amb Teatre de Guerrilla, l’any 2010 va deixar la companyia i juntament amb Carles Xuriguera van encetar una nova etapa amb el nom de “Xuriguera&Faixedas” amb qui van estrenar «No som res» de Francesc Serés i «Live, un xou teatral» un espectacle escrit i dirigit per ells mateixos i amb el qual van fer gira per tot el país.
En Fel Faixedas ha compaginat la seva faceta teatral amb el periodisme i també ha fet col·laboracions televisives en programes com “Casting”, “El Club” amb Albert Om, “Fent amics” de Sergi Mas, “Jo vull ser” de Toni Soler, “Caçadors de bolets”, “Collita pròpia” de Lídia Heredia i Francesc Mauri, “Glops” (on a més de presentador va ser també director) i al “Tot es mou” la temporada passada. Per altra banda, també l’hem pogut escoltar a la ràdio als programes “Els Matins” de Rac1, primer a “L’Hora del pati” amb Albert Om, i després a “El Món” amb Xavier Bosch i Jordi Basté, a “La Tribu” i a “Estat de Gràcia”. Actualment des del setembre del 2019 està de nou a la ràdio, a RAC1 col·laborant al programa “Islàndia” amb Albert Om.
Com diu Fel Faixedas aquest espectacle està basat “una mica” en fets reals: Paulo Coelho ha fet molt de mal. La felicitat està sobrevalorada. Els diners no fan la felicitat, però ajuden. Però si te’ls ha de deixar el banc, millor ser un infeliç.
 
Sinopsi

Després de 14 anys sense actuar a BCN, en Fel Faixedas, el passat mes de març va aterrar a la Sala Versus Glòries.  Al cap de 4 dies un pu** virus va interrompre la temporada. Després de mig any, torna per explicar noves històries que ens acostin a la tant buscada felicitat.
Torna en Faixedas amb El Motivador. Després de l’èxit del seu primer espectacle Bona nit, benparits!, ara explica el seu particular univers, on la realitat i la ficció es confonen, embolcallat amb l’humor que el caracteritza.
 
Guió i interpretació: Fel Faixedas
Direcció: Marcel Tomàs
Actor assistent: Raul Martínez
Veu en off: Jordi Bartomeus
Suport incondicional: Carles Xuriguera
Disseny llum i so: Dani Tort
Disseny gràfic: Grafia, serveis gràfics
Fotografia: Ignasi Oliveras photo&film
Distribució: H6 Produccions
 
El Motivador es podrà veure del 8 d’octubre a l’1 de novembre de dijous a dissabte a les 20.30h i diumenge a les 18h.
Més informació i entrades a www.salaversusglories.cat