El músic Diego Paqué i Latiovisual presenten “Entre Jazmines y Rosas” Teatre Tantarantana (del 29 de setembre al 9 d´octubre)

 

El músic Diego Paqué i Latiovisual presenten “Entre Jazmines y Rosas” un espectacle multidisciplinari que reflexiona sobre els records i el descobriment de l’altre

e6e8605f-a946-4473-bbfc-9827c7067dc9

 
El músic Diego Paqué i Latiovisual presenten “Entre Jazmines y Rosas”un espectacle multidisciplinari que reflexiona sobre els records i el descobriment de l’altre
 
 
   
 Una cançó permet a l’arrel d’un mateix no assecar-se en l’oblit. D’aquesta cançó, i els sentiments que en ella es reflexen, sorgeix  el concert, la representació, la xerrada, l’exposició, la reunió social o l’ escriure en una fulla de paper: avui em vaig sentir VIU”.
 
L’equip artístic, dirigit pel músicoautor Diego Paqué, presenta aquesta creació genuïna, intensa i plena de matisos.
 
Les creacions musicals i pictòriques s’amalgamen amb les projeccions visuals, on els intèrprets no només s’entrellacen i surten del seu espai expressiu, sinó que investiguen els límits per contactar de forma propera amb l’espectador.
 
La inquietud, l’aprendre altres llenguatges, on l’harmonia aconsegueixi un plànol palpable, fan que l’autor Diego Paqué s’ajunti amb artistes i intèrprets en un discurs emotiu i passional.
 
“Una proposta propera on no sols s’hi val amb  observar… Cal flanquejar la barrera del que és observat”.
 
“Entre Jazmines y Rosas”
 
Entre “Entre Jazmines y Rosas”ofereix una mirada específica: la necessitat de conèixer-nos, mostrar-nos i realitzar els nostres propòsits. Ens aventura de records i vivències, on la destresa artística mostra la seva utilitat vital.
 
Predomina per damunt del propi espai teatral, un discurs musical, pictòric i literari, enfilat pel musicoautor. Els personatges reflecteixen inspiracions afins que els aboquen a desplaçar-se dels seus espais habituals, reflex de l’ambigüitat de l’ésser segons les seves necessitats, actes, vivències o plaers.
 
 
Latiovisual Cultura
 
Latiovisual Cultura és una associació dedicada a la trobada cultural i humana en qualsevol de les seves expressions.
 
La seva condició interdisciplinària permet definir les seves accions a través de diversos verbs: emocionar, expressar, indagar, experimentar, deduir, descobrir, construir, conèixer, crear, actuar, pensar, reflexionar, transgredir,…
 
Des de Latiovisual Cultura s’aborden projectes amb la clara intenció d’incidir en processos de desenvolupament i aportació als camps que considerem fonamentals: la cultura,  el pensament, l’art i la creació intel·lectual.
 
Partint de la definición de la Unesco (1982) del que entenem per cultura, aquesta es pot considerar com el “conjunt dels trets distintius, espirituals i materials, intel·lectuals i afectius que caracteritzen una societat o un grup social. Aquesta engloba, a més a més  de les arts i les lletres, les diferents maneres de viure, els drets fonamentals de l’ésser humà, els sistemes de valors, les tradicions i les creences”, així, la companyia ofereix propostes des de diferents disciplines relacionades amb la cultura, i amb la intenció d’activar la sensibilització cap a una perspectiva cultural en les polítiques de desenvolupament.
 
 
 INFORMACIÓ ÚTIL:
Teatre Tantarantana

ENTRE JAZMINES Y ROSAS
Latiovisual Cultura
DEL 29 DE SETEMBRE AL 9 D’OCTUBRE
 
Espectacle en castellà | Durada 57′
 
Horaris sessions: De dijous a dissabte 20h | Diumenge 18:30h
Preu col·laboració: 10€