El proper 11 de gener de 2018 l’obra de Sarah Kane arriba a la Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunya i estarà en cartell fins al proper 11 de febrer de 2018.

Blasted (Rebentats), de Sarah Kane amb direcció d’Alícia Gorina, s’estrenarà a Temporada Alta, al Teatre de Salt, i es podrà veure els dies 7 i 8 de desembre de 2017.
El proper 11 de gener de 2018 l’obra de Sarah Kane arriba a la Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunya i estarà en cartell fins al proper 11 de febrer de 2018.
 

290ae5bf-5c1a-40be-9d86-cad956076e9d

 

 

 

Una parella que s’enfronta al seu desig amb una violència desbocada
En una luxosa habitació d’hotel a Leeds, una noia de vint-i-un anys es retroba amb el seu antic amant, que està greument malalt del pulmó. La jove suportarà els abusos d’aquest home que li duplica l’edat, fins que el pes de la violència acabi rebentant la intimitat de la cambra.

Quan Sarah Kane va estrenar Blasted, el seu insòlit impacte sobre la societat britànica va convertir molt ràpidament l’obra en una de les fites teatrals més emblemàtiques del segle XX. El temps no ha fet sinó posar en relleu l’extraordinària qualitat literària d’aquesta peça dramàtica, que manté plenament vigent la seva capacitat de forçar els límits escènics per interpel·lar-nos.