El proper 4 d’octubre L’Auditori inaugura la temporada de Sampler Sèries

CrossingLines inaugura la temporada de Sampler Sèries amb 29, del compositor valencià Manuel Rodríguez Valenzuela 
El proper 4 d’octubre L’Auditori inaugura la temporada de Sampler Sèries, l’aposta de la institució per la nova creació sonora. El  compositor convidat d’aquesta temporada, el valencià Manuel Rodríguez Valenzuela, serà el centre de Sampler Sèries i el protagonista de la primera cita del cicle.

El concert comptarà amb el conjunt CrossingLines, que farà l’ estrena de 29, de Rodríguez Valenzuela, una ambiciosa obra de 30 minuts per a piano acústic controlat per ordinador, ensemble amplificat, electrònica i vídeo. Rodríguez Valenzuela construeix el seu particular univers sonor juxtaposant idees i gestos que conformen enginyosos collages sonors, en molts casos partit de cites i referències musicals.

Les seves obres, d’escriptura colorista i extremadament concisa, pressuposen un grau de control extraordinari sobre les tècniques instrumentals, i revelen una imaginació musical que es manifesta en cada part del tot, on el conjunt es transforma constantment en un joc dinàmic d’imatges fragmentades amb significats musicals inesperats. Completen el programa dues instrumentacions d’obres barroques de Rodríguez Valenzuela escrites per a l’ensemble CrossingLines.

28fbe9a8-55e1-475a-9350-88189128ce22
CrossingLines ©Anna Madrid