ActividadesActualidadExposiciones

Festa de la Cultura Vintage (29 de març) Encants de Barcelona

 

 

 

 

62b60c8f04cd8ec2cc4b4e7628411de1a5692a3a

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amb aquesta propera cita del mercat arribem a l’edició número 20 del Lost&Found Market. Són ja més de 7 anys d’un trajecte ple d’ il·lusió en el qual hem apostat, amb el suport de tots vosaltres, per posar en valor el consum d’objectes de segona mà. Estem també molt orgullosos d’haver fet la nostra petita aportació a la consolidació de la cultura vintage a la nostra ciutat, que cada dia compta amb més seguidors i projectes destacats.

I per celebrar-ho, hem decidit fer una edició especial del mercat en un emplaçament que per nosaltres suposa tot un referent: els Encants de Barcelona Així doncs el proper diumenge 29 de Març anirem als Encants per presentar la Festa de la Cultura Vintage.

Una jornada festiva que comptarà amb la participació de les parades dels Encants obertes, alguns dels nostres venedors especialitzats en productes vintage i els amics del Van Van Market (https://www.facebook.com/vanvanmarket?fref=ts) (una àmplia oferta gastronòmica servida en boniques caravanes antigues que s’ubicaran als voltants del mercat).

Vine a gaudir d’una jornada única plena de vintage, música i gastronomia en el marc incomparable dels Encants!

Edició de Juny
Avís a navegants: el proper mes de juny tornarem com sempre a la Barceloneta amb el mercat habitual, per seguir sumant més edicions al vostre costat (obertura d’inscripcions: 18 de maig)

Lost&Found Encants
On: Planta Baixa – Els Encants de Barcelona.
Quan: 29 de març 2015
Horari: 11h a 20h
Entrada públic: gratuïta.

FB Event: https://www.facebook.com/events/782049571880452/

 

 

 

 

Con esta próxima cita del mercado llegamos a la edición número 20 del Lost&Found Market. Son ya más de 7 años de un trayecto lleno de ilusión en el que hemos apostado, con el apoyo de todos vosotros, para poner en valor el consumo de objetos de segunda mano. Estamos también muy orgullosos de haber hecho nuestra pequeña aportación a la consolidación de la cultura vintage en nuestra ciudad, que cada día cuenta con más seguidores y proyectos destacados.

Y para celebrarlo hemos decidido hacer una edición especial del mercado en un emplazamiento que para nosotros es todo un referente: los Encants de Barcelona . Así que el próximo domingo 29 de Marzo nos vamos a los Encants para presentar la Fiesta de la Cultura Vintage.

Una edición especial que contará con la participación de las paradas de los Encants abiertas, algunos de nuestros vendedores especializados en productos vintage y los amigos del Van Van Market (https://www.facebook.com/vanvanmarket?fref=ts) (una amplia oferta gastronómica servida en bonitas caravanas antiguas que se ubicarán en los alrededores del mercado).

¡Ven a disfrutar de una jornada única llena de vintage, música y gastronomía en el marco incomparable dels Encants!
Edición de Junio
Aviso a navegantes: el próximo mes de junio volveremos como siempre a la Barceloneta con nuestro mercado habitual, para seguir sumando junto a todos vosotros muchas ediciones más (apertura de inscripciones: 18 de mayo)

Lost&Found Encants
Dónde: Planta Baja – Els Encants de Barcelona.
Cuándo: 29 de marzo 2015
Horario: 11h a 20h
Entrada público: gratuita.
FB Event: https://www.facebook.com/events/782049571880452/