Festival de Titelles de Barcelona i Fira de Clicks i LEGO® al Poble Espanyol de Barcelona :: octubre 2020

El Poble Espanyol recupera aquest mes d’octubre el 

Festival de Titelles i la Fira de Clicks i LEGO®

  • El Poble Espanyol acull l’11a edició del Festival de Titelles de Barcelona el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre adaptant la seva oferta i funcionament a la situació sanitària actual
  • La programació inclourà més de 50 funcions a càrrec de 10 companyies en 7 espais diferents
  • El recinte de Montjuïc recupera també la Fira de Clicks i LEGO®, que celebrarà la seva tercera edició del 16 al 18 i del 23 al 25 d’octubre

Barcelona, 15 de setembre de 2020 – El Festival de Titelles de Barcelona torna al Poble Espanyol després d’haver-se cancel·lat al mes de març com a conseqüència de l’emergència sanitària. L’11a edició d’aquest ja consolidat certamen tindrà lloc el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre.

Any rere any, el Festival persegueix l’objectiu d’obrir al públic familiar les portes del teatre de titelles, objectes i de carrer. Enguany la programació inclou més de 50 funcions entre els dos dies que una desena de companyies diferents representaran en 7 espais diferents. Algunes de les companyies participants són Penélope y Aquiles, Titelles Vergés, Tururuth, que oferirà un espectacle amb música en directe i la companyia Pamipipa, que oferirà un espectacle per a infants de 0 a 3 anys.

El certamen continua en la línia de les darreres edicions: una programació que estableix complicitat amb el públic familiar local i també amb el sector professional dels titelles, i que dóna especial protagonisme al carrer com a espai escènic, aprofitant el valor arquitectònic del Poble Espanyol.

L’objectiu del festival és proporcionar al sector dels titelles un espai de difusió, únic a la ciutat de Barcelona, i a partir d’una mirada transversal, aproprar el sector a nous públics.

Mesures de seguretat i higiene especials

Per tal d’oferir a les famílies una experiència divertida i segura, aquesta edició del Festival de Titelles estarà marcada per les mesures necessàries per garantir la seguretat de tots els assistents:

  • Aforament limitat.
  • Els assistents podran veure els espectacles sempre asseguts, no de peu. Les cadires estaran separades a la distància de seguretat adequada.
  • Recomanació d’ús de gel hidroalcohólic freqüent (hi ha dispensadors repartits en diversos punts del recinte).
  • Ús de mascareta obligatori (majors de 6 anys).

La Fira de Clicks i LEGO®, un altre clàssic del Poble Espanyol que torna

Espectaculars diorames, un mercat de venda incloent peces úniques per a curiosos i col·leccionistes, una divertida gimcana Buscaclick, una zona de joc i tallers artesanals especialment creats per a l’ocasió per part dels artesans del Poble són algunes de les activitats que inclourà la tercera edició de la Fira de Clicks i LEGO® al recinte de Montjuïc. La fira tindrà lloc els dies 16, 17, 18, 23, 24 i 25 d’octubre

Enguany hi haurà una gran diversitat de diorames entre els quals destacaran els dedicats a Lapònia, un port victorià de l’any 1900, guerra nord-sud, un món fantàstic de princeses on els cavallers no són els herois, una ciutat alemanya, una mesquita àrab, un circ fantàstic, l’època romana, un escenari napoleònic i els orcs.

Tot i que la Fira de Clicks i LEGO® celebra enguany la seva tercera edició, la primera experiència amb els famosos ninots de Playmobil® al Poble Espanyol va començar l’any 2014 i al 2018 s’hi van incorporar els entranyables LEGO®

Més informació i venda d’entrades a www.poble-espanyol.com