ActividadesActualidad

Independent Barcelona Coffee Festival (IBCF) 11, 12 y 13 de octubre en el Espacio 88.

INDEPENDENT BARCELONA COFFEE FESTIVAL
El festival que celebra la cultura del cafè d’especialitat es consolida amb la seva tercera edició

 

s9SgaNbg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els dies 11, 12 i 13 d’octubre torna IBCF a l’Espacio 88 i ho fa amb més tastos, més xerrades, més tallers, més netoworking entre professionals i, per suposat, més cafè

 

En la tercera edició consecutiva i després d’aconseguir una afluència de més de 6.000 persones al 2017, IBCF segueix amb l’objectiu d’apropar el cafè d’especialitat als consumidors que encara no el coneixen i, per primer cop, dedicarà dos dies complerts a connectar professionals que treballen dins la indústria: torradors, importadors, responsables de cafeteries, baristes i tots els actors implicats en la cadena de valor del cafè d’especialitat.

Entre els noms confirmats que convertiran aquesta edició d’IBCF en una cita de tardor indispensable trobem a professionals de primer nivell com Klaus Thomsen, fundador de Coffee Collective i campió del món de baristes al 2006, que vindrà directament des de Copenhaguen per fer una xerrada sobre el comerç directe, tret que sempre ha caracteritzat l’empresa danesa.

En aquesta edició el festival també comptarà amb ponents de primera com els australians Morgan Love, fundador de Silo Coffee i Krésten Thøgersen de Father Carpenter Coffee que aterraran al Poblenou des de Berlín per xerrar, entre d’altres temes, sobre el seu nou projecte: la microtorradora Fjord Coffee Roasters. Noms destacats com els de Cory Andreen de Motel Minibar (Berlín) i Michal Molcan de Standart Mag (Praga) també formaran part del cartell del festival i compartiran amb nosaltres debats tan interessants com els de cultivar l’ull crític a l’hora de tastar cafè o la importància de la comunicació visual en l’estratègia dels negocis de cafè d’especialitat.

Per últim, dissabte 13, dins del marc de la jornada de portes obertes, hi haurà tallers i xerrades molt diverses que no només se centraran en el cafè d’especialitat sinó també en altres productes amb els quals comparteixen processos i filosofia, com el vi natural o la cervesa artesana. D’entre els destacats trobem el tast de cerveses dirigit per Mikel Rius de Barcelona Beer Festival i l’activitat de vins naturals i cafè dirigida per Stefano Colombo del restaurant Bar Brutal i Marcos Bartolomé de Satan’s Coffee Corner. A més, aquell mateix dia hi haurà cafè gratuït ininterromput a les espresso i brew bars i oferta gastronòmica de proximitat.

 

L’edició de 2018 es preveu multitudinària, que no te l’expliquin!

Dijous 11, divendres 12 i dissabte 13 d’octubre

Espacio 88
c/ Pamplona 88, Barcelona

Dijous i divendres (dies professionals): de 9 h a 18 h
Dissabte (dia obert al públic): de 10 h a 23 h
Tiquets: entrada gratuïta dissabte 13.

Tota la informació per obtenir l’entrada professional dels dies 11 i 12 al web d’IBCF: ibcoffeefestival.es