Júnior:Torna al Teatre Condal l’equip Joan – Claramunt – Pera amb una comèdia esbojarrada sobre les ganes de viure plenament a partir del 19 de gener

L’espectacle està protagonitzat per Joan Pera, i completen el repartimen tFina Rius, Paula Vives, Oriol Casals, Francesc Cuéllar, Marta Codina i Clara Giralt . És una producció de Focus i Bitò. A la roda de premsa, ha assistit Daniel Anglès, director artístic del Teatre Condal, i la companyia. 

Júnior és la nova comèdia esbojarrada escrita pel duet Hèctor Claramunt i Joel Joan, que presenta al Molt Honorable senyor Magí Folgueroles, interpretat per Joan Pera, un expresident que, gràcies al curiós humor de la Mort, descobrirà el que és posar-se a la pell de l’altre i que aprendrà a anar amb compte amb tot allò que desitgi.

Sinopsi 
L’expresident Molt Honorable Senyor Magí Folgueroles acaba de fer 80 anys i, certament, no ho porta molt bé. Tot i que ja no té gaire res a fer, ell se sent jove d’esperit i no té cap intenció de retirar-se. Ben al contrari, se sent tan fort i jove que s’està plantejant fer una triatló i pujar a l’Aconcagua, que ell encara té molta corda!
 
Tanmateix, poc després de bufar les espelmes, rep una visita sorpresa i no gaire desitjada: la Mort en persona li comunica que no faci més plans de futur perquè aviat tornarà per endur-se’l. En Folgueroles se’n lamenta. Això és una injustícia i una pèrdua per a la humanitat. Que ara se l’enduguin, quan encara li queden tantes coses per fer, tanta experiència vital i saviesa per repartir… Oh, si pogués tornar a ser jove, ara, amb tot el que ha après… redreçaria el país sencer!
 
Dit i fet, la Mort li agafa la paraula i li concedeix el desig. Podrà tornar a viure en un cos jove durant 6 mesos, a veure com li va…, però amb el que l’expresident Molt Honorable Senyor Magí Folgueroles no comptava és amb el sentit de l’humor una mica particular que té la Mort. Sí, passarà a ocupar el cos d’un jove, sí, el d’un youtuber i hip-hopero que, a més, resulta que és la parella, o company, o vèrtex (o alguna cosa així) de l’Alícia, la filla d’en Folgueroles, amb qui fa anys que no es parla. No cal ni dir que la joventut d’avui dia no és el que era i aquests 6 mesos se li faran molt i molt llargs.