l Poble Espanyol proposa un viatge en el temps per a nens i adults amb la 4a Fira Medieval els dies 5, 6 i 7 d’octubre


 

El Poble Espanyol proposa un viatge en el temps
per a nens i adults amb la 4a Fira Medieval

 

 

 

Ø  Cartell (miniatura) 600x800Nens i adults gaudiran per quart any consecutiu d’una de les fires medievals més importants de la ciutat, que oferirà una àmplia programació d’activitats per a tots els publics els dies 5, 6 i 7 d’octubre

 

Ø  Un gran mercat, atraccions medievals, tallers d’artesania, un campament medieval,  titelles i animació a càrrec de personatges d’època són algunes de les moltes propostes que ompliran els carrers del recinte de Montjuïc i endinsaran els visitants en un escenari històric

 

 

 

 

 els dies 5, 6 i 7 d’octubre el Poble Espanyol de Barcelona s’omplirà de tendals, escuts heràldics, armadures i els personatges típics de l’Edat Mitjana. La quarta edició de la Fira Medieval arriba amb nombroses activitats, espectacles i tallers per a nens i adults. L’entrada valdrà 6€ a taquilles, 5€ si es compra online anticipadament.

 

Diversió, cultura, gastronomia i dracs

 

D’entre la variada programació destaca el gran mercat, les atraccions medievals, els tallers d’artesania, un campament medieval i espectacles de titelles. Un munt d’activitats perquè nens i adults coneguin com es vivia a l’Edat Mitjana.

 

Tampoc no hi faltaran espectacles itinerants que s’aniran succeint en diversos horaris com aparicions puntuals de cavallers pel mercat o músics que amenitzaran els tres dies de fira amb instruments de l’època.

 

Un altre dels grans atractius de Fira Medieval serà l’oferta gastronòmica. Els assistents podran gaudir de la típica taverna medieval i de diverses parades amb una gran varietat de menjar.

 

A més, enguany la Fira rebrà visites molt especials: un entranyable i engrescat camell amb el seu seguit de músics, un cavaller medieval amb un Petit Drac, un espectacular drac de 4 metres que emet sons i fa moviments reals… I per fer-ho encara més màgic i fantàstic, dos dels personatges més emblemàtics de Joc de Trons.

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA:

IV Fira Medieval al Poble Espanyol

 image004

Dates i horaris:

Divendres 5 d’octubre de 2018 de 18 a 23h

Dissabte 6 d’octubre de 2018 d’11 a 23h

Diumenge 7 d’octubre de 2018 d’11 a 22h

 

Preus:

6€ per a residents a Catalunya (a taquilla) / 5€ (entrada anticipada online)

No residents a Catalunya: Inclòs amb l’entrada general al Poble Espanyol

Menors de 4 anys i socis del Poble Espanyol: Entrada gratuïta

 

Més informació i venda d’entrades a

https://www.poble-espanyol.com/ca/fira-medieval-2018/