La Pedrera, emocions en moviment (7 de febrer del 2015)

La Pedrera, emocions en moviment

emocions-moviment-header-02

Data 07 de febrer del 2015

Hora Dos passis: A les 19.30h i a les 21h. Durada de 25 minuts cada passi.

Lloc La Pedrera

Preu Gratuït

Adreça Passeig de Gràcia 92

Per a Tots els públics

Tipus Activitat intergeneracional, Espectacle

Espectacle amb ballarins en viu i projeccions d’aquests a la façana de La Pedrera: un joc d’interacció entre la realitat i la ficció. Al llarg de la coreografia, els ballarins es mouran per les finestres i balcons de la façana, acompanyats d’imatges de diferents colors, formes i textures que modificaran l’estètica de la façana. Gràcies a la màgia que ens aporta el vídeo, podem prescindir de la gravetat i imaginar que els ballarins es mouen per sobre la façana tot ressaltant la riquesa dels moviments dels ballarins i de La Pedrera.

Aquest espectacle es va concebre i produir amb motiu de la celebració del centenari de la construcció de La Pedrera, un edifici per a ser viscut; i amb aquest espectacle volem donar la oportunitat als assistents a viure l’edifici, a formar part d’ell, a experimentar-lo, a participar en la visualització i redescobrir la seva veritable ànima.

Emocions en moviment es torna a realitzar en motiu de les Festes de Santa Eulàlia, i emmarcat dins del festival LLUM BCN 2015.

Espectacle dissenyat i produït per la Fundació Catalunya-La Pedrera, amb la direcció artística de Toni Mira.

Paraules clau artístic, arts, ballarins, Barcelona, Casa Milà, centenari, colors, coreografia, Cultura, emocions, emocions en moviment, façana pedrera, festes santa eulàlia, festival, Fundació Catalunya-La Pedrera, Gaudí, La Pedrera, llum bcn, mapping, música, noves escenes, toni mira

INFORMACIÓ D’INTERÈS
Concepció i producció: Fundació Catalunya-La Pedrera. Direcció artística i coreografia: Toni Mira. Ballarins: Fàtima Campos, Claudia Solano, Noemi Ventura, Sonia Fernandez, Gema Diaz, Joan Palau, Emili Gutierrez i Manel Salas. Gravació dels vídeos: Esteban Crucci. Disseny de llums: Nani Valls. Vestuari: Viviane Calvitti i Flávia Onofre das Neves. Música: René Aubry i Cristina Vilallonga.