La Pedrera s’omple de pallassos en la celebració de la setena edició del Festa Pallasso! 11 de març

La Pedrera s’omple de pallassos en la celebració de la setena edició del Festa Pallasso!

L’11 de març es celebra la setena edició de l’activitat Festa Pallasso! a La Pedrera, que ret homenatge a Joan Busquets.

Tota una jornada dedicada a l’art de ser pallasso, durant la qual les famílies poden trobar moltes activitats al voltant d’aquest món.

Tortell Poltrona

La Fundació Catalunya La Pedrera organitza, per setè any consecutiu, la Festa Pallasso a La Pedrera! El diumenge 11 de març d’11h a 19h serà un dia dedicat a l’art de ser pallasso, durant el qual les famílies poden trobar en diferents espais de La Pedrera espectacles, jocs, projeccions, tallers, un racó de lectura, i moltes altres activitats.

Festa Pallasso! és una forma d’apropar-nos al món dels pallassos i a la seva peculiar manera d’expressar-se. Amb aquesta jornada tan especial, la Fundació vol transmetre, de forma lúdica i didàctica, l’interès per l’univers dels pallassos seguint el mestratge de Joan Busquets, a qui es dedica aquest homenatge en el sisè aniversari de la seva mort. Un cop més, aquesta iniciativa -que compta amb la col·laboració d’Òscar Rodríguez, company de Joan Busquets a La Puça- converteix La Pedrera en punt de trobada per als entusiastes dels pallassos.

Durant tot el diumenge les famílies es podran dedicar a fer de pallassos i a conèixer aquest món d’una forma educativa i divertida amb la participació de Tortell Poltrona, Patrick Mathis, Cia. La Tal, El pájaro carpintero, Activijoc, Cia. Xicanai molts d’altres que ens acompanyaran durant tota la jornada.

El nostre compromís amb la societat

A la Fundació Catalunya La Pedrera ajudem les persones a construir un futur millor i més just. Per això, oferim oportunitats als que més ho necessiten, fomentem el talent, la creació i l’educació, i conservem el patrimoni natural i cultural.