Teatro

La Sala Versus Glòries reprograma l’obra de ciència-ficció #Lifespoiler en col·laboració amb la Sala Flyhard Del 9 d’octubre al 3 de novembre

  • L’obra va ser un èxit durant tres temporades a la Sala Flyhard amb un 100% d’ocupació i molt bona crítica
  • Aquesta és la primera col·laboració que es fa entre les dues sales amb l’objectiu d’oferir un espai més gran a algunes de les produccions de la Flyhard i arribar a més públic
Què passaria si sabéssim que tot està determinat? Que el destí, tal com ens el van explicar no és un conte o un recurs dramàtic en les tragèdies gregues, sinó una realitat absoluta, científica, matemàtica? Com ens afectaria al nostre dia a dia? A les nostres relacions? A les nostres creences més íntimes? Podem enamorar-nos de la persona de qui sabem que ens enamorarem?

#LIFESPOILER mira de donar resposta a aquestes preguntes en una peça de ciència-ficció gairebé cinematogràfica i amb to de tragicomèdia escrita i dirigida per Marc Angelet i Alejo Levis.

L’obra confronta dos posicionaments científics oposats en la interpretació del món: la física clàssica, totalment determinista, i la física quàntica, on la vida és un ventall infinit de possibilitats que es concreten en l’últim moment, com per atzar. Els personatges de la història, interpretats per Alba Ribas, Cintia Ballbé i Sergio Matamala es veuen atrapats en una mena de dimensió desconeguda col·locant les peces del que sembla un trencaclosques ple d’enigmes i revelacions i intentant trobar sentit a les seves vides.  Perquè, on queda la màgia, la sorpresa, el misteri si ja sabem què passarà? És una benedicció saber com serà el teu futur o representa la mort de tot el que t’impulsa a viure?

Direcció: Marc Angelet i Alejo Levis
Repartiment: Sergio Matamala, Cintia Ballbé i Alba Ribas
Autor: Marc Angelet i Alejo Levis
Banda sonora original: Àlex Torío
Escenografia: Laura Clos (Closca)  Sergi Corbera
Vestuari: Iztok Hrga
Disseny de llums: Xavi Gardés
Espai sonor: Alejo Levis i Xavi Gardés
Assessorament màgia: Sergi Armentano
Assessorament moviment: Michalis Aristidou
Construcció cotxe: Oriol Duran, Xavi Bonastre

Del 9 d’octubre al 3 de novembre
de dimecres a dissabte a les 20:30h
diumenge a les 18:00h

LA CRÍTICA HA DIT

“Una història d’amor poc convencional, amb un potent joc de sons i llums, que farà les delícies dels amants de la ciència-ficció”

Mireia Izard – REVISTA BUTXACA

«Tot plegat conflueix en un equilibri perfecte i harmoniós. Aquesta és una obra ideal per indagar en el grau de determinisme i llibertat de les nostres vides.»

David Bueno – NÚVOL