LA SEGONA EDICIÓ DEL FESTIVAL CRUÏLLA DO TERRA ALTA ARRIBA EL PRÒXIM MES D’ABRIL AMB UN CARTELL DE LUXE 20 i 21 d´Abril


 
Oques Grasses, Gertrudis, Figa Flawas, El Pony Menut i la Dj Trapella actuaran a la segona edició del Cruïlla DO Terra Alta

El festival s’emmarcarà dins la celebració de la Primavera DO Terra Alta, una àmplia proposta d’activitats al voltant del vi i la cultura
 
La Denominació d’Origen Terra Alta i Cruïlla han presentat aquest matí la que serà la segona edició del festival Cruïlla DO Terra Alta, que se celebrarà el cap de setmana del 20 i 21 d’abril a Batea, i que omplirà la comarca de música i cultura per a tots els públics, amb un cartell de luxe que inclou les actuacions d’Oques Grasses, Gertrudis, Figa Flawas i El Pony Menut per als més petits, i la música dela Dj Trapella. A més, el festival serà la primera oportunitat de gaudir en directe del nou disc d’Oques Grasses, els cap de cartell d’aquesta segona edició.
 
El dissabte 20, juntament amb Oques Grasses, Cruïlla DO Terra Alta acollirà l’actuació de Gertrudis, que celebra els 20 anys del seu debut. Diumenge, igual que l’any passat, serà el dia per a tota la família, amb l’actuació del Pony Menut, la versió per als més petits del Pony Pisador, que compartiran escenari amb el duet Figa Flawas.
 
L’altre gran protagonista del Cruïlla DO Terra Alta serà el vi de la DO Terra Alta, que estarà molt present durant tot el cap de setmana a l’espai Village, la zona per descansar i recuperar forces, tot gaudint dels vins de la DO Terra Alta i de les diferents propostes gastronòmiques de proximitat, així com de la música de la Dj Trapella, que serà l’encarregada d’amenitzar la zona.
 
En paraules de Marc Paladella, membre de la junta rectora de la DO Terra Alta, aquesta és una oportunitat única per donar a conèixer els vins del territori: “És la setmana gran per a la nostra DO. Una setmana d’activitats a tota la comarca per gaudir de la música, de la cultura i, sobretot, del vi DO Terra Alta, amb un amplíssim ventall de referències per descobrir per què la Terra Alta s’ha convertit en un referent per a qualsevol aficionat al vi”.
 
Per la seva banda, el director del festival Cruïlla DO Terra Alta, Gerard Birbe, ha assegurat que “per Cruïila, és motiu d’enorme alegria poder estar avui anunciant la segona edició de Cruïlla DO Terra Alta, després de l’espectacular rebuda de la primera edició ara fa un any”.
 
 
Primavera DO Terra Alta

Aquesta segona edició del Cruïlla DO Terra Alta s’emmarca en la celebració de la Primavera DO Terra Alta, que concentrarà en aquella setmana diferents activitats enoculturals a diferents municipis del territori per tal de seguir sent un projecte totalment inclusiu i de comarca.
 
Així, coincidint amb la celebració del festival, dissabte 20, a Batea, tindrà lloc una nova edició de la Mostra de Vins DO Terra Alta que, al llarg de tot el dia, permetrà als assistents maridar els vins de la DO amb diferents propostes culturals d’artistes de les Terres de l’Ebre.
 
Durant la setmana hi haurà diferents activitats enoturístiques, amb epicentre a Horta de San Joan, lligades a promocionar la Ruta del Vi DO Terra Alta, així com la gala de lliurament dels premis del Concurs de Vins amb DO Terra Alta, que tindrà lloc a l’Església del Poble Vell de Corbera d’Ebre, i que es completarà amb un concert previ al Cruïlla DO Terra Alta.
 
També els professionals tindran el seu dia dins els actes de la Primavera. Serà amb una jornada professional destinada als professionals de la restauració i la distribució, així com a prescripció i premsa especialitzada, que tindrà lloc el dilluns 22 d’abril al Celler Cooperatiu de Gandesa i que serà el punt final a l’agenda d’actes d’aquesta segona edició del Primavera DO Terra Alta.