L’OBC i la Banda Municipal celebren les Festes de la Mercè a Nou Barris 21 i 22 de setembre

L’OBC i la Banda Municipal celebren les Festes de la Mercè a Nou Barris 

3fafa9bb-21d3-426d-93d9-393a83726228

Kazushi Ono i José Rafael Pascual-Vilaplana, directors titulars de l’OBC i la Banda Municipal, dirigiran programes amb melodies populars de compositors com Txaikòvski, Bizet o Toldrà

És el segon any que les dues formacions estables de L’Auditori es traslladen a Nou Barris amb motiu de les festes de la Mercè

Els dies 21 i 22 de setembre la plaça Major del districte de Nou Barris acollirà la Banda Municipal de Barcelona i de l’ Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. Integrats en la programació de les Festes de la Mercè, aquests concerts són dues cites ineludibles en el calendari de les agrupacions musicals de L’Auditori.

El primer concert serà el dia 21 amb la Banda Municipal que, dirigida pel seu nou titular, José Rafael Pascual-Vilaplana, oferirà obres de compositors catalans i valencians de renom, com Eduard Toldrà, Miquel Asins Arbó o Julio Laporta Hellín,  i internacionals, com Franco Cesarini i Harsy Mertens.

El dia 22 serà el torn de l’OBC, que comptarà amb la direcció del seu titular, Kazushi Ono, que farà un programa simfònic que repassarà les melodies més populars de la música clàssica de la mà de compositors com Georges Bizet, Piotr Ilitx Txaikòvski, Jacques Offenbach o Antonin Dvorák. El concert de l’OBC serà especial perquè, per tercera vegada, l’orquestra col·laborarà amb músics del projecte Vozes, que treballa per la integració a través de la música i pel canvi social.
Cita prèvia a l’estrena de la temporada 2018-19
Els concerts de les Festes de la Mercè són la darrera cita extraordinària abans de l’inici de les temporades de L’Auditori. L’OBC inaugurarà la temporada el dia 28 amb la Cinquena de Mahler i laPeça de concert per a quatre trompes de Schumann, que comptarà amb el solista de trompa de la Filharmònica de Berlín, Stefan Dohr.

Abans, el dia 26 a les 16h, s’ha convocat la premsa per donar a conèixer el futur del mestre Kazushi Ono al capdavant de l’OBC i a les 16.30h l’orquestra i la premsa pujaràn a un Barcelona Bus Turístic de TMB i es dirigiràn al barri del Born, on un sextet de l’OBC oferirà un concert sorpresa a la ciutat.

Website
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram