M’AGRADA MOLT EL QUE FAS ARRIBA A BARCELONA, A PARTIR DEL 17 DE MARÇ, A L’AQUITÀNIA TEATRE
LA COMÈDIA DE CAROLE GREEP AMB ADAPTACIÓ I DIRECCIÓ D’EDU PERICAS QUE VA SER VISTA A PARIS PER MÉS  D’1.800.000 ESPECTADORS 

M’AGRADA MOLT EL QUE FAS
 
Com una falsa maniobra amb un telèfon mòbil ens pot fer descobrir el que els nostres millors amics pensen en realitat de nosaltres.
 
La Cris i en Santi, estan en camí per passar el cap de setmana a la casa dels seus amics Joan i la Carla que viuen al camp. Durant el trajecte es dediquen al seu esport favorit: parlar malament dels altres. Tampoc no tenen cap pietat amb els seus amfitrions. Però hi ha un petit detall; el telèfon mòbil d’en Santi, mal bloquejat, fa una retrucada a la casa d’en Joan i la Carla que «en directe» escolten tot el que els seus millors amics pensen d’ells. Xocats i animats a venjar-se, decideixen divertir-se una mica amb ells abans d’aplicar-los la «pena de mort».

Un bon exemple de teatre popular de gran qualitat que sap hàbilment barrejar un ritme trepidant i uns actors generosos: un divertiment farcit de riures.

Aquesta comèdia ANEXA la va produir i presentar al Teatre Capitol l’ any 2009, protagonitzada aleshores per Mònica Pérez, Cecs Casanovas, Roser Batalla i Xavi Casan. Però el tema de la hipocresia humana és intemporal….