Músiques Sensibles : Un cicle al Foyer del Gran Teatre del Liceu amb cançó actual en català i propostes internacionals

pau-vallve-09-foto-irena-visa-550x397

Músiques Sensibles

Un cicle al Foyer del Gran Teatre del Liceu amb cançó actual en català i propostes internacionals

El Gran Teatre del Liceu posa en marxa el cicle Músiques sensibles. Des del 3 de novembre i fins al 18 de desembre, la sala Foyer del Liceu acollirà 12 concerts que aproparan algunes de les veus més representatives de la cançó en català actual, i també algunes d’internacionals.

Tradicionalment, el Foyer és una sala adreçada a acollir els espectadors durant la mitja part de les representacions. També s’hi acostumen a celebrar trobades amb els artistes en acabat l’òpera. Es troba situat al cor del Liceu, justament a sota de la platea de la Sala Gran. És una sala dotada d’una acústica excepcional que permet gaudir de concerts en excel·lents condicions.

El 3/11 Sara Pi enceta el cicle presentant les seves cançons d’R&B esquitxades per harmonies brasileres. Després, el 9 del mateix mes, és el torn d’Elena Gadel. Li segueix l’acústic de Quart Primera el 22/11, i Blaumut el 23/11.

Al mes de desembre, el programa porta les propostes de Luthea Salom i Petrus (1/12), Pau Vallvé (8/12), Núria Graham (14/12) i la canadenca Melissa Laveaux (18/12).

També hi ha tres concerts familiars, en horari matutí, a les 12 h: Candela y Los Supremos (3/11), Oh! Cake & the Cookie (1/12), i Landry el Rumbero (8/12).

El cicle neix amb la voluntat d’ajudar a tot un seguit d’organitzacions sense ànim de lucre. A aquest propòsit, s’hi destinarà el 10% de la recaptació.