Rafael Casanova es passeja per la Barcelona del 2013 ( del 4 al 29 de novembre)

casanova_en_directe

El conseller en cap compareixerà davant dels medis per a acostar els fets de 1714 a tots els racons de la ciutat de la mà dels Centres Cívics

A Casanova en Directe ficció i realitat es fonen. En aquesta proposta d’Oriol Broggi amb text de Marc Artigau, el dirigent militar Casanova es presenta a un escenari equipat com una sala de premsa, per tal de ser sotmès a les preguntes de periodistes i ciutadans. Aquest nou format fresc i original permet la interactivitat entre actors i públic, i la participació espontània dels espectadors animant i facilitant els diàlegs conduïts en clau d’humor.

Avui, la presentació en roda de premsa l’ha fet el mateix personatge, al que dóna vida Xavier Boada, que juntament amb el seu ajudant Mateu, protagonitzat per Xavier Intente, i el moderador de la roda de premsa Xavier Ricard han representat un tast del que serà una hora d’animat col·loqui entre personatges i espectadors.

Explicava Toni Soler, comissari del Tricentenari BCN, que aquest projecte va néixer de la necessitat d’acostar els fets de 1714 a tots el ciutadans i juntament amb l’exposició ‘1714 l’aposta Catalana’ faran un recorregut per tota la ciutat presentant-se en els 10 districtes.

Casanova en directe és una mirada fresca i original una aventura teatral produïda per La Perla 29 que aproparà al públic uns fets que van canviar per sempre el curs de la nostra història.

En tots el casos l’entrada serà lliure i l’aforament limitat.

Lloc:

Centre Cívic La Casa Elizalde

Direcció:

C València, 302

Tot és a punt per a la roda de premsa més esperada! Rafael Casanova i el seu ajudant, en Mateu, compareixeran davant dels mitjans per explicar en primera persona i de manera detallada com lluiten els barcelonins assetjats o com és la vida rere les muralles, quines són les claus de la llarga resistència o, fins i tot, com serà la ciutat si l’endemà cau en mans borbòniques. I com a tota roda de premsa, hi haurà un torn de preguntes perquè els assistents puguin resoldre qualsevol dubte relacionat amb el setge i les estratègies de combat.
«Casanova en directe» és una mirada als esdeveniments que van desembocar en la derrota de l’11 de setembre, una aventura teatral per apropar-nos a uns dies que van canviar per sempre el curs de la nostra història.

4 de novembre – Centre Cívic Casa Elizalde (Eixample).
7 novembre – Centre Cívic Cotxeres Sants (Sants).
8 novembre – Centre Cívic La Sedeta (Gràcia).
14 novembre – Centre Cívic Convent Sant Agustí (Ciutat Vella).
15 novembre – Centre Cívic Casa Orlandai (Sarrià).
20 novembre – Centre Cívic Can Deu (Les Corts).
22 novembre – Centre Cívic Navas (Sant Andreu).
27 novembre – Centre Cívic Guinardó (Horta).
27 novembre (19.30 h) – Casal d’Entitats Mas Guinardó (Horta).
28 novembre – Centre Cívic del Parc – Sandaru (Sant Martí).
29 novembre – Centre Cívic Can Basté (Nou Barris).