Nits Grec a la Sala Montjuïc ( a partir del 29 de juny)

Nits Grec a la Sala Montjuïc

 MG_9658-760x428

 

 

 

 

Al Grec també hi ha cinema, i del bo. El festival proposa quatre nits molt especials a la Sala Montjuïc.

El festival Grec fa el salt a la pantalla gran a la Sala Montjuïc. El cicle de cinema a l’aire lliure, un clàssic de l’estiu per als els cinèfils barcelonins, inclou aquest any quatre Nits Grec, amb unes propostes que no us voldreu perdre.

El 29 de juny serà “La nit del talent català”, amb un concert de Mazoni (20.45 hores), el curtmetratge Compatible, de Pau Bacardit, i la projecció de Tierra firme (22.15 hores), de Carlos Marqués-Marcet, amb la presentació de la pel·lícula a càrrec del director.

El 6 de juliol es farà un homenatge a Leonard Bernstein. L’actuació (20.45 hores) de la Big Pocket Orchestra donarà pas a un clàssic del cinema musical, West Side Story, de Robert Wise, amb música de Bernstein (22.00 hores).

La sessió del 25 de juliol, dedicada a l’Studio Ghibli, començarà a les 20.30 hores amb un concert de la Banda Municipal de Barcelona, seguit de la projecció de La tumba de las luciérnagas, d’Isao Takahata (22.00 hores).

Les Nits Grec s’acabaran el 30 de juliol amb una sessió especial sobre l’Orient Mitjà. El programa inclou un concert de Hamsa Hamsa (20.45 hores) i la pel·lícula El viajante, d’Asghar Farhadi (22.00 hores).

HORARIS

Dies Hores Preus Observacions
29 de juny, 6 de juliol, 25 de juliol, 30 de juliol a les 20:30h Entrada general de: 6 a 6.5 €

Per a possibles descomptes,
consulteu el web del festival..

Obertura
a les 20:45h Inici concert
a les 22:00h Inici projecció

Altres

Es venen les entrades a:
Castell de Montjuïc. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l’inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d’entrades amb i sense descomptes, sent l’únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d’entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambles (grups i Last Minute).
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.
Organitzat per:
Castell de Montjuïc.
Se celebra a:
Castell de Montjuïc.