ActividadesActualidadTeatro

NOVES ‘CHARLAS TALKS’ · L’innovador format d’humor que fusiona les TEDTalks amb els millors guionistes del país! 4 de maig, 1 i 29 de juny a l’Almeria Teatre de Barcelona.

‘Charlas Talks’, una jornada de divertidíssimes microconferències amb els millors guionistes de comèdia  

4 de maig, 1 i 29 de juny a l’Almeria Teatre de Barcelona.
Fotografia: ON Barcelona  · El Periódico de Catalunya
  • Jair Domínguez serà el primer convidat a les nits de conferències d’humor, un projecte de Versión Definitiva, la nova productora formada per alguns dels principals guionistes de comèdia del país.
  • El format reivindicarà més presència de dones humoristes al circuit d’humor de la ciutat amb la presència d’Elisenda Carod, Charlie Pee, Ana Polo i Letícia Fernández.
‘Charlas Talks’ és un espectacle d’humor que parodia les conferències TED Talks, i que encetarà una quarta temporada de tansols tres funcions úniques i irrepetibles a l’Almeria Teatre de Barcelona.
Després de l’èxit aclaparador que el format ha obtingut en edicions anteriors als Cinemes Girona i al Palacio de la Prensa de Madrid, la productora de guionistes (per no dir-li  grup d’amics amb ganes de remoure el panorama de la comèdia) VersiónDefinitivasuma a l’equip de ponents a reconeguts humoristes com Jair Domínguez, Elisenda Carod, Charlie Pee o Ana Polo.

Quatre ponents i un presentador nou cada nit, tots  ells premiats internacionalment per la UV (Universitat de la Vida), explicaran la seva visió del món en presentacions plenes d’idees que t’inspiraran com si no hi hagués un demà. I si al final no millora el teu futur, almenys t’hauràs rigut una estona. Ja saps: «si pots, vols».

Alguns dels millors guionistes del país
Una de les peculiaritats d’aquest nou format humorístic, a cavall entre la conferència i l’stand up comedy, és que trenca totes les fronteres del monòleg clàssic. Els ponents són humoristes amb una llarga trajectòria en teatre, televisió, ràdio i plataformes digitals, en actiu com a guionistes en alguns dels millors programes humorístics del país.

Per Charlas Talks han passat i segueixen desfilant Tomàs Fuentes (El Mundo Today, La Competència a RAC1), David Martos (Leit Motiv de Buenafuente a 0+), Ignasi Taltavull (Està passant Crackòvia (TV3), Àlex Martínez Vidal (El Paisano de TVE), Limoo (APM, Matriculats de TV3; La Segona Hora, de RAC1), Jair Domínguez (Buenafuente, Crackòvia, Polònia, Està Passant…), Elisenda Carod (Està Passant, TV3, Ficandó Matiner, Rac105, APM?, Catalunya Ràdio; La Segona Hora, RAC1), Kike García (El Mundo Today,  Llibreria LA LLAMA STORE), Charlie Pee (Comedy  Gold), Ana Polo (La Segona Hora, RAC1)…

VOLEM PARLAR ALS MITJANS SOBRE HUMOR I CONEIXEMENT!

CONFERENCIANTS CONFIRMATS

Dissabte 04 de maig de 2019 David Martos, Llimoo, Jair Dominguez i Leticia Fernández. Presenta Tomàs Fuentes

Dissabte 01 de juny de 2019 Tomàs Fuentes, Àlex Martínez Vidal, Charlie Pee i Ana Polo. Presenta Andreu Rami

Dissabte 29 de juny de 2019 Ignasi Taltavull, Llimoo, Elisenda Carod i Javi García. Presenta Àlex Martínez Vidal

Informació pràctica

4 de maig, 1 i 29 de juny de 2018 a les 22.00h
Almeria Teatre de Barcelona (Carrer de Sant Lluís, 64, Barri de Gràcia, Barcelona)
Durada: 75 minuts
Venda d’entrades a partir de 15€: Web de l’espectacle i TeatreBarcelona.com

Idea i producció: Versión Definitiva