PARTY FAMILY WOMEN POWER La última festa de la temporada a la Sala Luz de Gas fa un homenatge a les dones (21 d´abril)

 

El dissabte 21 d’Abril a les 17:00h a la Sala Luz de Gas de Barcelona

PARTY FAMILY WOMEN POWER

La última festa de la temporada a la

Sala Luz de Gas fa un homenatge a les dones

image002

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dj MOM no volia acomiadar aquesta temporada sense fer un homenatge a les dones, i en especial a les mares, que son l’alegria i la força de les famílies. Així que el proper dissabte 21 d’abril a les 17hno us podeu perdre la darrera Party Family de la temporada a la Sala Luz de Gas. Hi haurà màgia, activitats per tots, el sorteig d’un pack de N’Joy Experiences, i per suposat la desitjada DJ Session de Dj Mom per a grans i petits.

 

Dues hores de diversió en família que començaràn amb la WELCOME SESSION. Part de la festa en la que música ambient dona la benvinguda a les famílies mentre s’acomoden i descobreixen l’espai, així com les diferents activitats. A les Party Family està tothom convidat a anar disfressat, però si no ho fan podran tematitzar-se en aquesta part de la festa a la zona de disfresses i amb pintacares per fer-se una foto divertida al photocall. A més, en aquesta part hi haurà l’espectacle de màgia de Sabanni que ens sorprèn i ens treu més d’un somriure.

 

I després d’escalfar motors, s’aixecarà el teló per donar pas a l’esperada ‘Dj MOM’ i la seva ‘Dj SESSION per tota la famíliaUna sessió que donarà veu a les millors compositores, les millors músiques i les millors veus, per emfatitzar el poder les dones.

 

En aquesta Dj Session pensada per a tots els públics, pares i fills s’uneixen a la pista per ballar els temes seleccionats per Dj Mom en un ambient distès. Els nens i nenes es deixen portar pel ritme juntament amb les seves mares i pares, que també ballen experimentant un nou concepte de sortir de marxa, relaxant-se i desconnectant de les tensions, l’enrenou i les rutines del dia a dia. Aquesta part porta a grans moments de connexió entre pares i fills i també entre les parelles. I com a tancament de festa es farà un sorteig.

 

L’objectiu de les PARTY FAMILY és que tant els petits com els grans s’ho passin bé junts. Per això, Dj Mom selecciona música d’adults però pensant que ha de ballar-la un públic encara més exigent: els nens.

 

 

 

 
A més, al ser mare, Dj Mom té pensat fins al més mínim detall perquè tots els membres de la família gaudeixin en un ambient còmode, conciliador i segur. Així que l’emblemàtica Sala Luz de Gas -una de les més prestigioses discoteques de Barcelona, a la qual la majoria de pares han anat alguna vegada a ballar – s’adapta per acollir a les famílies habilitant el guarda-robes per guardar els cotxets de nens, tancant la planta superior per a les mares lactants, afegint canviadors de bebès als banys i oferint uns boníssims mocktails (còctels sense alcohol) perquè els petits puguin brindar amb els grans.
PARTY FAMILY és una experiència d’oci completa per a tota la família que té la música com a fil conductor i on la felicitat, alegria, connexió familiar i seguretat estan garantides.

 

 

 

PARTY FAMILY – ENTRADES A LA VENTA A LUZDEGAS.COM

 

www.partyfamily.es                                                                         Menors (més de 3 anys) – Anticipada 8€ | Taquilla 9€

Facebook : @partyfamilybcn                                                        Adults – Anticipada 9€ | Taquilla 10€

Instagram: @party.family                                                             

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Link Luz de Gas: http://www.luzdegas.com/index.php/es/programacion/luz-de-gas-esp/item/1883-party-family-women-power

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::