Arriba la Setmana de les Montserrats (del 21 al 27 d´abril)

Arriba la Setmana de les Montserrats

Del 21 al 27 d’abril
22486413-54ab-4022-b1a3-2015e42d58a9

 

 

 

 

 

 

Des del dia 21 i fins al proper 27 d’abril celebrem la Setmana de les Montserrats al Cremallera i Funiculars de Montserrat. Aprofita i descobreix de franc amb un acompanyant Montserrat!

Et dius Montserrat i ets membre del Club de les Montserrats? Si no ho ets ja afanya’t i fes-te’n sòcia ja. Des del dia 21 i fins al proper 27 d’abril celebrem la Setmana de les Montserrats al Cremallera i Funiculars de Montserrat amb aquests avantatges que no se us poden escapar per a totes les sòcies:

 

– Regal de 2 Bitllets per al Cremallera de Montserrat*.

– Regal de 2 Entrades per a l’Espai Audiovisual.*

– 1 Bitllet gratuït per al cremallera de Vall de Núria.**

Durant aquest període, cap de setmana inclòs, podeu venir a Montserrat i convidar al vostre acompanyant a viatjar amb el Cremallera. Mostrant el carnet que us acredita com a membres del Club de les Montserrats a la taquilla de Monistrol-Vila del Cremallera, us faran entrega d’un bitllet gratuït per al vostre acompanyant amb validesa també per a l’Espai Audiovisual.

 

I això no és tot! Durant aquest període, les Montserrat sòcies del Club,  també podreu viatjar gratuïtament amb el Cremallera de Vall de Núria! Només cal que us dirigiu a les taquilles de Ribes Vila, i allà, mostrant el carnet del Club, us entregaran un bitllet gratuït pel Cremallera.

 

* Per a la membre del club + acompanyant

** Per a la membre del club

 

Nota: En cas de no ser encara sòcia del Club podràs omplir la sol·licitut a les mateixes taquilles de Monistrol Vila i gaudir de les promocions