Cine y series

Presentacio del Festival de Cinema Independent Nord-Americà de Barcelona ( 9 i 23 de feber)

 

AMERICANA FILM FESTIVAL 2017

 

16602105_735170689992637_674801377475932035_o

 

 

 

 

Festival de Cinema Independent Nord-Americà de Barcelona

De l’1 al 5 de març de 2017

americanafilmfest.com

 

PRESENTACIÓ DE LA PROGRAMACIÓ

Dimecres 15 de febrer a les 20h. a la Fàbrica Moritz

[Acte obert al públic]

 

UN TAST D’AMERICANA SHORTS

Obrim boca amb dues sessions de curts premiats arreu del món!

Dijous 9 de febrer a les 20h a la Fàbrica Moritz

Dijous 23 de febrer a les 19h a La Casa del Cine

[Actes oberts al públic]

 

El pròxim 15 de febrer AMERICANA anunciarà la programació de la seva quarta edició, que se celebrarà de l’1 al 5 de març. Abans, però, i per segon any consecutiu, el Festival de Cinema Independent Nord-Americà de Barcelona oferirà un tast, gratuït i acompanyat d’una cervesa, d’AMERICANA SHORTS, els curtmetratges que es podran veure durant els dies del certamen. Seran dues sessions prèvies (el dijous 9 de febrer a les 20:00h. a la Fàbrica Moritz i el dijous 23 de febrer a les 19:00h. a La Casa del Cine), presentades pel programador de la secció, Guillermo Parra. També es realitzarà un sorteig entre tots els assistents d’un abonament de cinc entrades pel festival.   

La sessió de curts d’aquest any inclou deu pel·lícules de tots els gèneres, amb un especial risc a l’hora de mostrar experiments formals i intel·lectuals que ens donin pistes sobre els directors amb moltes coses a dir en el futur. En la passada edició, AMERICANA va seleccionar Interesting Ball, dels Daniels, just abans que presentessin el seu primer i aclamat llargmetratge, Swiss Army Man.

La selecció d’aquest any inclou títols com Thunder Road, de Jim Cummings, reconegut amb més de dotze premis a festivals com Sundance o SXSW; We Live This, de James Burns, curtmetratge amb una menció especial del jurat al festival de Tribeca; Glove, dirigit per Bernardo Britto i l’Alexa Haas, guanyador al millor curtmetratge d’animació al SXSW; Her Friend Adam, de Ben Petrie, premi especial del jurat a Sundance; Seth, de Zach Lasry, guanyador al FANCINE de Málaga o Memory Box, d’Aaron Aites i Audrey Ewell, protagonitzat per un clàssic d’Americana, el guionista, director i actor Shane Carruth.