ActividadesActualidad

Rec.013 (1, 2, 3 i 4 de juny del 2016)

Cartell-Rec_013-1
 Rec.013 ☀ Més de 80 marques de primer nivell i dissenyadors faran les seves vendes especials d’estocs durant quatre dies al barri del Rec d’Igualada!

REC.0 Experimental Stores | c/ del Rec,15 | 08700 Igualada (Barcelona)

Rec.0 Experimental Stores és un nou concepte de retail. És la transformació efímera d’un vell barri industrial, el barri del Rec, a Igualada. Dues vegades l’any, i només durant quatre dies, les velles fàbriques i adoberies es converteixen en pop up stores de moda on marques de primer nivell hi venen els seus estocs i mostraris a preus únics.

Rec.0 Experimental Stores va néixer el novembre de l’any 2009 de la mà d’un grup de sis persones compromeses amb el barri del Rec, que volien donar-lo a conèixer al màxim de gent i vincular-lo amb la creativitat del món de la moda. Després de diverses edicions, el Rec.0 s’ha convertit en un esdeveniment de moda, patrimoni i cultura de referència a Catalunya que s’organitza dues vegades l’any. La propera edició del Rec.0 serà l’1, 2, 3 i 4 de juny del 2016, el Rec.013.

El Rec Street Food amb 40 food trucks, la música en directe i els tallers creatius, tots gratuïts, completen un començament de juny que serà IMPERDIBLE! Viure-ho només depèn de tu. T’esperem al REC 
</p>
</div>
	
	</div>

	
	</article>
		</div><!-- .cm-posts -->
		
		<ul class=