Rumbacalí presenta l’àlbum El duende, la luz y la noche en viu a Luz de Gas. Dijous, 26 de febrer a les 21h · Sala Luz de Gas

Dijous, 26 de febrer a les 21h · Sala Luz de Gas

Rumbacalí presenta l’àlbum El duende, la luz y la noche en viu a Luz de Gas

Chacho Valentí, Maruja Garrido i Lita Claver, La Maña, són Rumbacalí

rc-single-digital--rumba-gitana-or262-529

 

 

 

 

 

 

 

El llançament discogràfic de l’any en rumba està produït per Sicus Carbonell

Dijous 26 de febrer a la Sala Luz de Gas es presenta al públic El duende, la luz y la noche (Kasba Music, 2015), el llançament discogràfic de l’any en rumba produït per Sicus Carbonell, alma mater de Sabor de Gràcia.

Josep Maria Valentí, Chacho; Maruja Garrido i Lita Claver, La Maña, són els artistes reunits sota el paraigües de Rumbacalí. Oferiran en directe un repertori de temes clàssics actualitzat, cançons noves i tributs des de la tradició de la rumba catalana.

Tres trajectòries conflueixen en un disc Valentí —el duende—, Garrido —la llum— i Claver —la nit— són tres artistes veterans que des de la música, l’art, la dansa i el music hall es troben amb la rumba en un nou projecte fresc, modern i agosarat envoltats dels músics i coristes de la banda de Peret o La Troba Kung-Fú. L’àlbum també compta amb la col•laboració d’artistes com Marinah, Adrià Salas – La Pegatina-, Juan -de Los Banis- o Las Migas.
Chacho –un dels pares fundadors de la rumba catalana-, Maruja –musa de Dalí i parella artística d’Antonio Gades-, i La Maña –una de les vedettes més populars del Paral·lel- sumen els seus talents i experiències en aquest disc.

 

 

 

 

 

Dijous, 26 de febrer, a les 21.00 h

Lloc: Luz de Gas
Preu: 10€
http://www.luzdegas.com/index.php/cat/programacio/item/562-rumbacali