Sala Beckett reviu 27 dels seus espectacles emblemàtics per dir adéu a la seu de Gràcia (del 29 de febrer al 20 d´abril)

logobbeckettnewsletterLa Sala Beckett reviu 27 dels seus espectacles emblemàtics per dir adéu a la seu de Gràcia

El teatre proposa a professionals i espectadors col·laborar en una mudança simbòlica abans del seu trasllat a Poblenou.

•El comiat s’ha concebut com un cicle de 27 lectures dramatitzades entre el 29 de febrer i el 20 d’abril. El cicle inclourà la lectura d’obres històriques de la Beckett, protagonitzades pels mateixos equips artístics que les van estrenar.

•El públic de la Beckett participa activament en l’elecció de les propostes

Barcelona, 2 de desembre de 2015

La Sala Beckett està de mudances. La temporada actual serà l’última en què el teatre tindrà la seu al barri de Gràcia. Per aquest motiu, i abans de fer el trasllat al nou edifici de Poblenou, la Sala Beckett vol dir adéu al que ha estat el seu espai durant 27 anys amb la revisió, en forma de lectura, de 27 de les obres més recordades de la seva història.

D’aquesta manera, a més de la mudança física de la sala, també es farà la mudança simbòlica de la seva programació. “Són paraules, gestos i emocions que mai no oblidarem i que volem endur-nos amb nosaltres a Poblenou”, segons el director de la Sala Beckett, Toni Casares.

El comiat està concebut com un cicle de 27 lectures dramatitzades d’alguns dels espectacles històrics de la sala. Cada obra serà llegida pels mateixos actors que les van estrenar. Durant 8 setmanes, els diferents equips artístics que conformen la història de la Beckett es retrobaran per dir adéu al local de Gràcia juntament amb els espectadors. “Amb la participació d’amics, professionals i espectadors farem les caixes corresponents a alguns dels espectacles més emblemàtics de la trajectòria del teatre que ara marxa a Poblenou”, explica Toni Casares.

Per escollir les obres s’ha contactat amb creadors, treballadors i espectadors que han passat per la sala per saber quins espectacles recordaven especialment.
Creadors com Xavier Albertí, Mercè Arànega, Sergi Belbel, Josep M. Benet i Jornet, Oriol Broggi, Laura Conejero, Pep Cruz, Lluïsa Cunillé, Míriam Iscla, Julio Manrique, Pau Miró, Àlex Rigola o Lluís Soler, ja han confirmat la seva participació en el comiat.

Aquestes trobades seran del 29 de febrer al 20 d’abril de 2016 i, a més de les lectures s’organitzaran taules rodones i activitats paral•leles sobre diferents temes de teatre contemporani i sobre el passat i el futur de la Sala Beckett.
Donem, doncs, les gràcies a tots els espectadors, autors, directors i actors que volen venir a “fer caixes” amb nosaltres i que volen compartir aquest comiat.

Vine tu també a fer caixes amb nosaltres!