Sam Smith, 15 de maig de 2018 Palau Sant Jordi

Sam Smith

Sam_Smith_700x324_03

Comprar
ENTRADES

Palau Sant Jordi
Dimarts, 15 de maig de 2018

Horari: 21h

 

Sam Smith s’embarca en la seva gira europea «The Thrill of It All Tour».

Han passat més de tres anys des que va llançar el seu àlbum debut i des de llavors s’ha convertit en un èxit mundial amb més de 12,5 milions de vendes.

Àlbum n.º 1 al Regne Unit, cinc senzills # 1 en el Regne Unit i una varietat de premis impressionants, que inclouen un Premi de l’Acadèmia, un Globus d’Or, tres Premis Brit, tres Premis Billboard Music, quatre premis Grammy sis Premis MOBO, entre d’altres.

Sam Smith ens va presentar el seu nou single «Too Good At Goodbyes», seguint l’èxit global del seu àlbum debut, «In The Lonely Hour», aconseguint un èxit mundial aconseguint els llocs número 1 en UK, a les llistes mundials de Spotify, en iTunes tant a UK com els Estats Units.

Sam Smith s’ha associat amb PLUS1 pel que 1 € de cada entrada va destinat a War Child per protegir, educar i defensar els drets dels infants atrapats en la guerra (warchild.org).

 

Preus Entrades:

Hot Ticket Pista Numerada: 171€
Pista i Grada Numerada: 61€, 51€ y 41€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

OrganitzaLive Nation

Web: www.livenation.es


Entrades
Pots adquirir les entrades per aquest espectacle en els següents sistemes de venda oficials: