Talents Jazz torna al terrat de La Pedrera de maig a juliol amb una programació de 22 concerts


La Fundació Catalunya La Pedrera referma la seva aposta pel talent i la creació musical amb un festival que serà l’aparador de grups i artistes musicals emergents en el món del jazz
 
L’escenari del Talents Jazz serà de nou el terrat de La Pedrera, un entorn per on passaran un total de 120 músics del 16 de maig al 26 de juliol
 
La Fundació Catalunya La Pedrera, en col·laboració amb el Conservatori del Liceu, el Taller de Músics i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), anuncia una nova edició del Talents Jazz amb l’objectiu de consolidar-lo com a festival i de promoure el talent i la creació musical.
Aquest festival, que neix de la voluntat de construir propostes musicals dins de l’ecosistema cultural de Barcelona, és un altaveu i un espai on els joves talents puguin mostrar la seva creativitat en un escenari excepcional com és el terrat de La Pedrera – Casa Milà.

La programació d’aquest 2024 inclou un total de 22 concerts i la participació de més de 120 músics, que ompliran de jazz les vesprades dels dijous i els divendres dels mesos de maig, juny i juliol.
Entre tots aquests concerts, el festival inclou residències amb destacats noms del jazz a nivell nacional i internacional, actuacions de grups emergents que estan consolidant la seva presència en el circuit professional, així com noves propostes creatives concebudes específicament per al festival amb l’objectiu de fomentar la interacció i la creació musical d’aquest talent emergent.

Talents Jazz és un exemple de col·laboració entre entitats que no només enriqueix el panorama musical de la ciutat sinó que cercasinergies comunes i genera oportunitats pels nous talents. Un escenari d’excepció per a arribar al gran públic, on mostrar la qualitat musical de les propostes i la creativitat dels exponents del jazz del futur.

Les entrades ja es troben a la venta i es poden adquirir a través de la pàgina web de La Pedrera o les taquilles de La Pedrera-Casa Milà. Amb l’entrada s’hi inclou una visita lliure a les golfes de La Pedrera, una copa de cava així com l’accés des de les 20h fins a les 22.30h per gaudir de jazz en viu en aquest terrat únic de Barcelona.
 
TALENTS JAZZ 2024
 
Tots els dijous i els divendres del 16 de maig al 26 de juliol.
(excepcionalment el divendres 24 de maig que serà el dissabte 25 de maig)  
 
De 20h a les 22.30h
Inici del concert a les 20.45h
Preu: 39 € (inclou concert, visita i copa de cava)
Venda anticipada: www.lapedrera.com i taquilles de la Pedrera
 
 
Programació Talents Jazz 2024
16/05  ESMUC – Combo ESMUC
17/05  ESMUC – Combo ESMUC
23/05  Conservatori del Liceu – Liceu Vibes Grup & Marc Miralta
25/05  Conservatori del Liceu – Doideca & Toni Vaquer
30/05  Taller de Músics – Aleix Cansell Trio
31/05  Taller de Músics – Massimiliano Biondi
06/06  Conservatori del Liceu – Camil Arcarazo Quintet
07/06  Conservatori del Liceu Gru- varna
13/06  Taller de Músics – Taller de Músics Flamenco Lab. & Manel Fortià
14/06  Taller de Músics – Luna Orleans
20/06  ESMUC – Combo ESMUC
21/06  ESMUC – Quartet Pianoless
27/06  Conservatori del Liceu – Liceu Jazz Band & Ramon Prats
28/06  Conservatori del Liceu – Paula Barranco Quartet
04/07  Conservatori del Liceu – Kiw
05/07  Taller de Músics – Benjamin Asnar & Taller de Músics
11/07  ESMUC – Combo ESMUC
12/07  ESMUC – Combo ESMUC
18/07  Conservatori del Liceu – Natalia Delgado
19/07  Conservatori del Liceu – Quasar
25/07  Taller de Músic – Shine – Marta Duran feat. Taller de Músics Chorus
26/07  Taller de Músics – Bongo & Tm Group
 
 
Fundació Catalunya La Pedrera
La Fundació Catalunya La Pedrera és una fundació privada que treballa perquè tothom tingui un futur millor. El somni de la Fundació és que la cultura sigui el camí cap a un món més humà, on les persones estiguin al centre. Per això es creen experiències culturals i expositives que són una finestra oberta al pensament, per estimular la reflexió i el pensament crític.
 

Entitats col·laboradores:
La Fundació Conservatori Liceu és una institució́ cultural i pedagògica, dedicada a l’ensenyament i la difusió́ de la música en tots els estils i tots els nivells educatius, i que té com a missió́ la continuació́ de l’activitat iniciada l’any 1837 amb la societat privada Liceo Filarmónico Barcelonés.
Taller de Músics és molt més que una escola pionera en la difusió del jazz, el flamenco i les músiques populars modernes. És un pol d’activitat artística, un laboratori creatiu, un agent de dinamització social i agitació cultural i una institució musical de referència internacional. En els seus més de 40 anys de trajectòria ha construït un sistema propi d’educació, creació, producció i difusió musical. En l’àmbit de la formació, és un projecte integral i únic d’acompanyament artístic que es basa en la creença de que l’art, la creativitat, l’espontaneïtat i la il·lusió han d’acompanyar als estudiants en el camí que va de l’aula a l’escenari.
 
L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) és l’únic centre públic que atorga a Catalunya el grau en ensenyaments artístics superiors de Música i màsters en ensenyaments artístics, inserits en l’Espai Europeu de l’Educació Superior (EEES).
L’Escola va néixer l’any 2000 per un acord de Govern de la Generalitat de Catalunya i va obrir les portes el setembre del 2001. Actualment, compta amb més de 900 alumnes matriculats a les diverses especialitats de grau, màsters i postgraus, formació continuada i cursos d’extensió que ofereix l’escola.