TODOS LOS SABORES DEL GUITAR BCN 2024

TOTS ELS SABORS DEL GUITAR BCN 2024

Guanyador del Premio Fest 2023 al millor Festival de Cicle d’Espanya

*Andrés Calamaro (Agenda 1999), i Toto, delícies estiuenques al Poble Espanyol

*Carlos Sadness, Els Amics de les Arts i María Peláe, entre d’altres, presenten gustoses novetats en el marc del festival

*Més de 40 concerts amb propostes aptes per qualsevol paladar

*Més de 35.000 entrades venudes i 10 sold-outs a hores d’ara, amb un pressupost al voltant dels 1.8M d’euros

*Rozalén rebrà la Pua d’Or del Festival en reconeixement a la seva fidel trajectòria dins del certamen, on ha format part del cartell en 4 ocasions.

El Poble Espanyol acollirà les cites musicals més estimulants d’aquest estiu com a novetat a la programació del Guitar Bcn 2024. D’una banda, ANDRÉS CALAMARO ens portarà de viatge als temps del magnífic Honestidad Brutal amb el seu nou concepte Agenda 1999. També hi tindrà lloc l’espectacular concert de cloenda, ja anunciat, amb els imprescindibles TOTO i els seus grans clàssics del calibre de Hold The Line i Africa.
Arrenca de nou un dels motors de la indústria cultural catalana, amb una trajectòria de 35 edicions i més de 40 concerts programats en aquest 2024. Com ja és tradició, el Guitar Bcn comptarà amb les figures més rellevants de l’autoria nacional, cantautors com MIKEL IZAL – que presentarà el seu nou disc El Miedo y el Paraíso a l’Auditori del Fórum– i EL KANKA -reobrint l’emblemàtica i històrica sala de ball La Paloma, tancada durant 16 anys-. També ISMAEL SERRANOXOEL LÓPEZCOQUE MALLAANTOÑITO MOLINA i RODRIGO CUEVAS estrenaran a Barcelona els seus respectius nous treballs discogràfics en el marc del festival.

MALÚ i ROZALÉN  debuten al Gran Teatre del Liceu amb noves propostes, mentre el Teatre Victòria s’afegeix enguany a les sales del Guitar Bcn: cita ineludible amb ELS AMICS DE LES ARTS i tota la màgia del seu flamant Les Paraules que triem no dir a la llar del Mago Pop. Un directe que, ben segur, estarà plè de sorpreses per no deixar ningú indiferent.

I un dels concerts més esperats d’aquesta edició és, sens dubte, el que protagonitzaran LOS TIGRES DEL NORTE en el seu retorn a Barcelona. El llegendari grup mexicà omplirà l’Auditori del Fòrum de rancherascorridos i balades en una veritable festa norteña.
La programació també aposta pels talents més joves de la mà de MARLENA, PAULA MATTHEUS, POL GRANCH, VEINTIUNO, VICCO, BLAS CANTÓ i LEO RIZZI, entre d’altres nous valors de la nostra escena.

Per descomptat, els més veterans també hi tenen cabuda, amb un meravellós menú de tres plats que ret homenatge als grans mestres del rock progressiu dels 70. Parlem de Pink Floyd (THE AUSTRALIAN PINK FLOYD), Tubular Bells i la música de Mike Oldfield (OPUS ONE) i Genesis (THE MUSICAL BOX): tres dels millors grups-tribut del món per fer les delícies del paladars més exquisits.

MARÍA PELÁE actua per primer cop a la sala Razzmatazz presentant Al Baño María Tour, mentre CARLOS SADNESS torna als escenaris amb noves cançons acabades de cuinar. D’altra banda, els animals més afables del panorama musical català estan d’aniversari. ELEFANTES i GOSSOS celebren els seus 30 anys de carrera al Palau de la Música Catalana i a la sala Paral·lel 62, respectivament: allà hi serem per bufar espelmes.
Tot plegat, un carta ben saborosa per degustar del gener al juliol als millors recintes de la ciutat.

Concerts amb entrades esgotades

MALÚ, 13 de febrer / Liceu
EL KANKA, 15 i 16 de febrer/ La Paloma
MARLENA, 23 de febrer / Apolo 1
ANDREA MOTIS , 7 de març / La Paloma
MIKEL IZAL, 9 de març / Auditori del Fòrum
XOEL LÓPEZ, 15 de març / Razzmatazz 1
RODRIGO CUEVAS, 22 de març / Gran Teatre del Liceu
ANTOÑITO MOLINA, 26 d’abril / Apolo 1
ROZALÉN, 23 de maig / Gran Teatre del Liceu

*****************************************************************************
TODOS LOS SABORES DEL GUITAR BCN 2024

Ganador del Premio Fest 2023 al mejor Festival de Ciclo de España

*Andrés Calamaro (Agenda 1999) y Toto, delicias veraniegas en el Poble Espanyol

*Carlos Sadness, Els Amics de les Arts y María Peláe, entre otros, presentan sabrosas novedades en el marco del festival

*Más de 40 conciertos con propuestas aptas para cualquier paladar

*Más de 35.000 entradas vendidas y 10 sold-outs en estos momentos, con un presupuesto en torno a los 1.8M de euros

*Rozalén recibirá la Púa de Oro del Festival en reconocimiento a su fiel trayectoria dentro del certamen, donde ha formado parte del cartel en 4 ocasiones.

El Poble Espanyol acogerá las citas musicales más estmulantes de este verano como novedad en la programación del Guitar Bcn 2024. Por un lado, ANDRÉS CALAMARO nos llevará de viaje a los tiempos del magnífico Honestidad Brutal con su nuevo concepto Agenda 1999. También tendrá lugar el espectacular concierto de clausura, ya anunciado, con los imprescindibles TOTO y sus grandes clásicos del calibre de Hold The Line Africa.

Arranca de nuevo uno de los motores de la industria cultural catalana, con una trayectoria de 35 ediciones y más de 40 conciertos programados en este 2024. Como ya es tradición, el Guitar Bcn contará con las figuras más relevantes de la autoría nacional, cantautores como MIKEL IZAL – que presentará su nuevo disco El Miedo y el Paraíso en el Auditorio del Fòrum- y EL KANKA -reabriendo la emblemática e histórica sala de baile La Paloma, cerrada durante 16 años-. También ISMAEL SERRANO, XOEL LÓPEZ, COQUE MALLA, ANTOÑITO MOLINA y RODRIGO CUEVAS estrenarán en Barcelona sus respectivos nuevos trabajos discográficos en el marco del festival.

MALÚ y ROZALÉN debutan en el Gran Teatre del Liceu con nuevas propuestas, mientras el Teatre Victòria se añade este año a las salas del Guitar Bcn: cita ineludible con ELS AMICS DE LES ARTS y toda la magia de su flamante Les Paraules que triem no dir en el hogar del Mago Pop. Un directo que seguro estará lleno de sorpresas para no dejar a nadie indiferente.

Y uno de los conciertos más esperados de esta edición es, sin duda alguna, el que protagonizarán LOS TIGRES DEL NORTE en su regreso a Barcelona. El legendario grupo mexicano llenará el Auditori del Fòrum de rancheras, corridos y baladas en una verdadera fiesta norteña.

La programación también apuesta por los talentos más jóvenes de la mano de MARLENA, PAULA MATTHEUS, POL GRANCH, VEINTIUNO, VICCO, BLAS CANTÓ y LEO RIZZI, entre otros nuevos valores de nuestra escena.
Por supuesto, los más veteranos también tienen cabida, con un maravilloso menú de tres platos que rinde homenaje a los grandes maestros del rock progresivo de los 70. Hablamos de Pink Floyd (THE AUSTRALIAN PINK FLOYD), Tubular Bells y la música de Mike Oldfield (OPUS ONE) y Genesis (THE MUSICAL BOX): tres de los mejores grupos-tributo del mundo para hacer las delicias de los paladares más exquisitos.

MARÍA PELÁE actúa por primera vez en la sala Razzmatazz presentando a Al Baño María Tour, mientras CARLOS SADNESS vuelve a los escenarios con nuevas canciones recién cocinadas. Por otra parte, los animales más afables del panorama musical catalán están de cumpleaños. ELEFANTES y GOSSOS celebran sus 30 años de carrera en el Palau de la Música Catalana y en la sala Paral·lel 62, respectivamente: allí estaremos para soplar velas.

Todo ello, una carta muy sabrosa para degustar de enero a julio en los mejores recintos de la ciudad.

Conciertos con entradas agotadas
MALÚ, 13 de febrero / Liceu
EL KANKA, 15 i 16 de febrero/ La Paloma
MARLENA, 23 de febrero / Apolo 1
ANDREA MOTIS, 7 de marzo / La Paloma
MIKEL IZAL, 9 de marzo / Auditori del Fòrum
XOEL LÓPEZ, 15 de marzo / Razzmatazz 1
RODRIGO CUEVAS, 22 de marzo / Gran Teatre del Liceu
ANTOÑITO MOLINA, 26 de abril / Apolo 1
ROZALÉN, 23 de mayo / Gran Teatre del Liceu