Torna el Festival de l’Índia a Barcelona 21 de juliol

Torna el Festival de l’Índia a Barcelona

11.07.2016 – 13:07 h

1 / 1

 

30050004006_41e0a85dac_k-1024x684

 

 

 

 

 

 

 

El dissabte 21 de juliol, La Rambla tornarà a ser l’escenari de la festivitat del Ratha Yatra o el Festival del carros, una de les celebracions més importants de la cultura de l’Índia. Enguany el festival commemorarà amb alguns actes especials que ja fa 25 anys que la festa se celebra pels carrers de Barcelona.

El Ratha Yatra o festa dels carros és una antiga tradició que procedeix de l’estat d’Orissaa l’Índia, on s’adora a Krishna com a Senyor de l’Univers i com a un rei que està sempre feliç i és molt estimat pels seu fidels. El carro té la forma dels temples tradicionals d’Orissa i al centre hi van les deïtats Jagannatha Baladeva i Subhadra. Al davant de la processó, els devots canten contínuament el mantra Hare Krishna, invocant les benediccions de l’energia interna de Krishna.

Les celebració començarà a les 17.00 h a la Rambla de Santa Mònica amb la tradicional processó dels carros, que recorrerà el passeig fins la el carrer de Portaferrissa, seguirà pel Portal de l’Àngel, el carrer del Bisbe i el carrer Ferran, per tornar al final de la Rambla.

Un cop allà, a l’escenari situat a la Rambla de Santa Mònica hi tindrà lloc el festival, que comptarà amb actuacions teatrals, musicals i espectacles de dansa.