Un jeta, dos jefes a partir del 18 de gener «Teatre Victoria»

950carrussel-ok«Un jeta, dos jefes»
Teatre Victoria

La comèdia més divertida del planeta!Tricicle, Dagoll Dagom, Anexa

Acomiadat de la seva banda, Dino es converteix en guardaespatlles de Mario. Però Mario és en realitat María usurpant la identitat del seu germà mort, assassinat pel seu promès Sebastián…

Dino aprofita l’oportunitat de treballar també al mateix temps per a Sebastián. Però amb la finalitat d’evitar ser descobert haurà de mantenir als seus dos “jefes” lluny l’un  de l’altre….. Sencill, no?

Aquesta nova versió s’ha convertit en un dels èxits mes clamorosos del National Theatre des de la seva estrena al setembre de 2011. Donat aquest èxit, l’obra es va traspassar al West End on segueix representant-se actualment. A partir del gener, arriba al Teatre Victòria per ser el plat fort de la temporada del 2014.

L’obra s’ambienta en els anys seixanta. Un jeta, dos jefes reprensenta la comèdia en la seva màxima expressió, amb actors que es cauen per les escales, cops de porta, malentesos, i la permanent complicitat amb el públic. Els embolics de la trama són interminables i l’obra evoluciona entre els més excelsos exemples de la  Comèdia de l’Art, vodevil, sàtira, música, cançons i improvisació.

Una ambiciosa proposta amb dotze actors i quatre músics. Una festa per al teatre!

Una comèdia de Richard Bean

Basada en “Il servitore di due padroni” de Carlo Goldoni

Adaptació: Paco Mir

Direcció: Alexander Herold

Actors: Diego Molero (Dino); Mireia Aixalà (Mario / Maria)/ Jofre Borràs (Sebastian); Josep Maria Gimeno     (Leo); Toni González (Marlon); Anna Gras (Amanda); Maria Lanau (Loli); Miner Montell (Nico); Miquel Ripeu  (Jackson); Xavier Serrat (Tomas)

Música: Amélie Angebault Quartet

Escenografia, Dissenys i Vestuari: Jordi Bulbena

Il·luminació: Ignasi Morros

Caracterització: Toni Santos

Fotografia: Daniel Escalé

Direcció tècnica:  Joan Segura

Publicitat: Ivan Danot

Comunicació i marketing: Carmen Vicente / Esther Mora

Producció executiva: ANEXAVer más