ÚS BARCELONA (9 i 10 de maig)

11011071_773988162717710_7581056135994594591_n

 

 

 

 

 

ÚS BARCELONA
Pere IV (entre Fluvià i Selva de Mar)
Metro: Línia groga – Selva de Mar
Entrada lliure.

HORARIS
9 de maig: de 10h a 23h
10 de maig: de 10h a 19h

Després de l’èxit de públic de la primera edició, el cap de setmana del 9 i 10 de maig arriba la segona edició d’Ús Barcelona. Aquest cop, farem parada al carrer Pere IV (entre Fluvià i Selva de Mar) amb l’objectiu de rescatar el valor d’aquest espai i de dotar-lo de vida!

El dissabte 9 de maig concentrarà el gruix de programació amb una jornada oberta a tothom amb intervencions artístiques als murs i terra (i a cotxes!), actuacions artístiques participatives i performances, tallers per a adults i nens, workshops, cicles de conferències, música en viu i dj’s, mercat d’art, espais gastronòmics amb foodtrucks, i moltes altres activitats!

El festival obrirà també diumenge 10 de maig, però amb menys programació. Es podran fer algunes activitats i també visitar l’espai per veure els treballs realitzats.

Pots consultar tota la programació i artistes confirmats a la web del festival: www.usbarcelona.com

No t’ho pots perdre!

——————————————————————————

ÚS BARCELONA
Pere IV (entre Fluvià y Selva de Mar)
Metro: Linea amarilla – Selva de Mar
Entrada libre.

HORARIOS
9 de mayo: de 10h a 23h
10 de mayo: de 10h a 19h

Después del éxito de público de la primera edición, el fin de semana del 9 y de de mayo llega la segunda edición de Ús Barcelona. Esta vez, haremos parada en la calle Pere IV (entre Fluvià y Selva de Mar) con el objetivo de rescatar el valor de este espacio y llenarlo vida!

El sábado 9 de mayo concentrará el grueso de programación con una jornada abierta a todo el mundo con intervenciones artísticas en muros y suelos (y coches!) actuaciones artísticas participativas y performances, talleres para adultos y niños, workshops, ciclos de conferencias, música en vivo y dj’s, mercado de arte, espacio gastronómico con foodtrucks i muchas más actividades!

El festival abrirá también domingo 10 de mayo, pero con menos programación. Se podrán hacer algunas actividades y también visitar el espacio para ver los trabajos realizados

Puedes consultar toda la programación y artistas confirmados en la web del festival: www.usbarcelona.com
Ni se te ocurra perdértelo!