ActividadesActualidad

Gastronomia, tradició, art i música en la “Nit de Mercats” de Barcelona.

Gastronomia, tradició, art i música en la “Nit de Mercats” de Barcelona.

Nit-de-Mercats-2017-848x500

 

 

 

 

 

 

Un esdeveniment sense precedents, “Nit de Mercats” arriba a Barcelona amb la seva primera edició que tindrà lloc el dissabte 13 de
maig, entre les 20h i les 00h, en tres dels més concorreguts mercats de la ciutat: Mercat del Ninot, Mercat de Sagrada Família i Mercat deSanta Caterina.

Una sinergia entre l’avantguardista i el tradicional és el que trobarem en “Nit de Mercats”. Cuina d’ara i de sempre en un esdeveniment que tracta de reprendre una filosofia tan característica com la dels mercats tradicionals. En la roda de premsa que es realitzarà en el Mercat del Ninot el divendres 12 de maig a les 12:30h, comptarem amb la presència del xef Carles Abellán com a padrí d’aquesta primera edició.

Art, música i gastronomia es donaran cita en aquest multitudinari esdeveniment, que espera ser un ple per a la nit del dissabte 13 de maig.

Xarcuteries, carnisseries, peixateries i fruiteries mantindran les seves persianes obertes per vendre no només el seu fantàstic producte sinó també tapes i platerets fets al moment amb la seva matèria primera com a protagonista. A més, en cadascun dels mercats s’exposaran fotografies de quatre fotògrafs locals: Cecilia Díaz Betz, Beatriz Janer, Magdalena Puigserver i Arkaitz Olarra; exposició solidària amb la qual es recaptaran fons destinats a la Fundació Banc dels Aliments. Com tot esdeveniment d’aquestes característiques requereix d’una bona banda sonora, que serà a càrrec de la discogràfica CANADA Editorial, qui serà l’encarregada de donar la nota en una nit especial repleta de bandes i Dj’s locals tan reconeguts com l’incondicional Joe Crepúsculo en directe o El Guincho, en la seva faceta de Dj.

Des de les 20h fins la mitjanit, tocaran tres artistes non-stop a cada mercat, amb l’objectiu d’amenitzar la vetllada de principi a fi.
Creat per Plateselector i ÀTIM Enginyeria, “Nit de Mercats” s’inclou en la campanya “Estima el teu mercat”, en el marc de la
Setmana Internacional de Mercats, i espera convertir-se en un clàssic de la ciutat catalana. L’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona i incorpora patrocinadors com Adidas, Campari, Bodegas Torres i Estrella  Damm com a cervesa oficial.

“Nit de Mercats” porta a Barcelona la millor gastronomia amb producte de mercat, i tot això en un esdeveniment únic d’accés lliure a tots els públics.

Programació musical per mercats:
Mercat del Ninot
20:00h – Cosmic d’Alessandro (Dj)
21:30h – El Último Vecino (Live)
22:30h – Miqui Puig (Dj)
00:00h – Cierre
Mercat de Sagrada Familia
20:00h – Tupinamba (Dj)
21:30h – Extraperlo (Live)
22:30h – El Guincho (Dj)
00:00h – Cierre
Mercat de Santa Caterina
20:00h – Ylia (Dj)
21:30h – Joe Crepúsculo (Live)
22:30h – Alizzz (Dj)
00:00h – Cierre