ActividadesActualidad

«Set de ballet» Un espectacle familiar que inclou els set ballets més coneguts de la dansa clàssica (14 de maig)

Set de ballet

Un espectacle familiar que inclou els set ballets més coneguts de la dansa clàssica

Data
Diumenge, 14 Maig 2017
De 4 a 10 anys
Horaris

de 12.30 a 13.20

Poble Espanyol

El preu està inclòs en el preu de l’entrada al Poble Espanyol

 

set-ballet-poble-espanyol

 

 

 

 

El Llac dels Cignes El TrencanousLa VentafocsDon QuixotRomeu i JulietaLa Bella Dorment i La Bayadère són els set ballets més representatius de la història de la dansa clàssica que componen Set de ballet, un espectacle màgic de dansa familiar amb una cuidada escenografia i vestuari ben treballat, que permet acostar la dansa als més petits. La història comença amb una nena que descobreix els records del passat de ballarina de la seva àvia i a partir d’aquí comença a somiar aquests set grans ballets.

A més, per acostar la dansa al públic, l’espectacle es complementa amb un seguit de projeccions audiovisuals sobre l’escenari i la narració, amb la veu en off, de la directora teatral Carla Torres Danés.

L’espectacle és de la companyia Anna Arboix, llicenciada en dansa el 2008 a l’Institut del Teatre de Barcelona i formada a la Martha Graham School de Nova York. Anna Arboix ha treballat com a docent a escoles com ÀreaRosita MauriCoco CominCompany & Company i, com a ballarina, ha format part de les companyies Coco Comin i Magnet i Burch a Barcelona.

Trobareu més informació al web del Poble Espanyol.